Haberler

Takside çay içmek isteyen kadın yolcudan şoföre tehdit: Sana gereken dersi verecekler, çok şaşıracaksın

Güncelleme:

Kadıköy'de bindiği bir takside maskesini indirip çayını içen kadın yolcu, taksi şoförünün maske uyarısıyla karşılaştı. Uyarılara aldırmayıp çayını içmekte ısrar eden yolcu ile şoför arasında bir süre sonra tartışma yaşandı. Taksi içerisinde çay içilmemesi ve maske takılması uyarısına sinirlenen kadın, "Bu özel araba, bana çay içemezsin diyemezsin. Taksiciliği bilmiyorsun, öğreneceksin. Sana gereken dersi verecekler, çok şaşıracaksın" diyerek taksiciyi tehdit etti.

Geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Kadıköy'de yaşanan olayda, Suadiye'den Kozyatağı Metro durağına gitmek isteyen kadın yolcu taksiye bindi. Yolculuk başladığı sırada yolcu maskesini indirip çay içmeye başlayınca taksi şoförü pandemi döneminden dolayı yolcuya takside çay içmemesi ve maske takması konusunda sözlü uyarıda bulundu.

UYARILARA ALDIRIŞ DAHİ ETMEDİ

Uyarı sonrası kadın yolcu davranışına devam etti. Taksi şoförü cep telefonuyla görüntü alarak kadın yolcuya tekrar uyarıda bulundu. Bu kez sinirlenen kadın ile taksi şoförü arasında sözlü tartışma yaşandı.

''SANA GEREKEN DERSİ VERECEKLER, ÇOK ŞAŞIRACAKSIN''

Uyarıların artması ile aşırı sinirlenen kadın yolcu taksiden inmek istedi. Taksi şoförüne bağıran yolcu, "Bu özel araba, bana çay içemezsin diyemezsin. Sen taksiciliği bilmiyorsun, öğreneceksin. Benim acelem var, seninle uğraşamam. Sana gereken dersi verecekler, çok şaşıracaksın. Ne olduğunu anlayacaksın. Çay içiyorum, terbiyesizlik yaptın" diye tehditte bulundu. Öte yandan taksi şoförü ile kadın yolcu arasında "maskeni tak" tartışması, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suadiye Kadıköy Çay Haberler

500

Yorumlar (5)

Kadir ATASEVEN :

genel olarak kadın zihniyeti....

99
12
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

çağ bardağıonı suratına yapıştıırp hadi iç deyeceksin

47
7
yanıtYanıtla
Maria Dorseys:

Bilinçsizce ve cahilce yazilmis bir cevap.

yanıt0
yanıt0
HainKOXPER :

Allah yarattı demicen yapıştıracan azına sonra kadın hakları

40
10
yanıtYanıtla
Maria Dorseys:

Kadın hakları insan haklarıdır ve eşitlik herkesin hakkıdır. Cinsiyet ayrımcılığına gerek yok. Kaldı ki olayın tamamini ve ic yüzünü bilmeden verilen bu sekilde bi cevap tam bi cehalettir.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title