Haberler

Kendini tarlaya vurunca kaçabileceğini sanan hükümlü, dron yardımı ile yakalandı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da çalışma başlatan JASAT, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezası bulunan hükümlüyü 3 saat süren yaya, araç ve dron destekli kovalamaca sonucu yakaladı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, 10 yıl 10 ay hapis cezası bulunan hükümlü kaçmaya çalıştığı sırada dron yardımı ile yakalandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Bu çerçevede, Viranşehir ilçesinde, hakkında "Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak" suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezası bulunan hükümlü İ.K.'nın yeri tespit edildi.

Kaçan hükümlü uyuşturucu taciri dron yardımı ile yakalandı

3 SAATLİK TAKİP SONUCUNDA YAKALANDI

Harekete geçen ekipler, 3 saat boyunca 10 kilometre yaya olarak tarlalardan kaçan zanlıyı; yaya, araç ve dron destekli kovalamaca sonucu yakaladı. Yakalanan hükümlü, adli makamlarca tutuklanarak Karaköprü Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kaçan hükümlü uyuşturucu taciri dron yardımı ile yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa JASAT Güvenlik Yakalama Ceza Uyuşturucu Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Export 86:

Kanundan kaçılmaz kaçarsan kaçak durumuna düşersin

12
5
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Teknoloji üretmeyiz ama onu çok iyi kullanmayı beceririz. Kanundan kaçılmaz. Kolluk istesin kaçacak yerin olamaz. Hele şimdi bir de yapay zeka çıktı , onu kullananlar da aynı akıbete maruz kalabilirler

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title