Haberler

Jandarma kıyafetiyle GBT kontrolü yaparken polise yakalandı, gerçek mesleği şaşkına çevirdi

Güncelleme:

Zonguldak'ta jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere kimlik kontrolü yapan bir kadının foyası, durumdan şüphelenen bir vatandaşın ihbarıyla ortaya çıktı. Polisler tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen ve öğretmen olduğu ortaya çıkan kadın, "Askerlik mesleğine hevesim vardı. Ondan dolayı böyle bir işe kalkıştım. Çok pişman oldum" dedi.

Zonguldak'ta jandarma üniforması ile esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama kontrolü yapan bir kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde M.K isimli bir kadın gittiği alış veriş merkezinde sivil kıyafetlerini değiştirerek, yanında getirdiği askeri üniformayı giydi. 24 yaşındaki M.K., elindeki telefonla ilçe merkezindeki Meydanbaşı Caddesi'ndeki esnaflara GBT sorgulaması yaptı. Cadde boyunca iş yerlerini gezen kadın, suç kaydını kontrol edeceğini söyleyerek esnafların kimliklerini istedi.

Jandarma üniforması ile GBT kontrolü yaparken polise yakalandı

ŞÜPHELENEN BİR MÜŞTERİNİN İHBARIYLA FOYASI ORTAYA ÇIKTI

GBT sorgulaması yaptığını söylemesinin ardından esnaflara kimliğini veren kadın daha sonra ise sahil kenarında bulunan Uzunkum Caddesindeki kafelere girerek, içeride oturan müşterilerin kimliklerini istedi. Bir müşteri ise durumundan şüphelendiği kadın nedeniyle 112'yi arayarak ihbarda bulundu.

ÖĞRETMEN ÇIKTI

İhbar üzerine Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, olay yerine hareket etti. Jandarma üniformalı kadına suç üstü yapan polis ekipleri, askeri personel olduğunu gösteren kimlik kartını sordu. Kartın bulunmadığını öğrenen ekipler, kadının kimliğini alarak GBT sorgulaması yaptı. Sözleşmeli öğretmen olduğu tespit edilen H.K'nın, daha önceden de herhangi bir suç kaydının bulunmadığını belirledi.

Jandarma üniforması ile GBT kontrolü yaparken polise yakalandı

"ASKERLİK MESLEĞİNE HEVESİM VARDI"

M.K., polis ekibi tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Genç kadının emniyetteki ifadesinde "Askerlik mesleğine hevesim vardı. Ondan dolayı böyle bir işe kalkıştım. Çok pişman oldum" dediği öğrenildi. M.K., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Jandarma üniforması ile GBT kontrolü yaparken polise yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Jandarma 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (58)

Martin Sikertel:

Kafayı yedik iyice; gidişimiz iyi değil. "Bunlar daha iyi günlerimiz" diyorlardı da kızıyordum. Sonumuz hayrolsun...

1000
5
yanıtYanıtla
Serhat bulut :

Memleketin okumusuda böyle mallık yapacaksa vay halimize

720
5
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Türkiye de ki okulların yurt dışında geçerliliği yok çünkü Türkiye de ki okullarda eğitim yok.! Soru test kitapçığında ki soruları ve cevapları ezberleyen herkes öğretmen olabilir yani bu durumda öğretmenin veya başka bir üni mezununun diploması sadece bir kağıt parçası durumuna düşüyor.

yanıt237
yanıt17
Gürdal null:

Gerçekten memlekette normal psikolojide insan çok az. Öğretmen olup atanmışsın yaptığın işe bak.

575
20
yanıtYanıtla
Murat Topcu:

Millet akıllanacak yere kafayı sıyırmaya başladı.

538
4
yanıtYanıtla
uLuBeY null:

Toplum olarak psikolojimiz gerçekten hiç iyi değil:(

528
3
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Memurun yapmadığını o yapmış helal olsun hemde maaş almadan

251
238
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Oldu bende heves ettim deyip beyin ameliyatına gireyim.

yanıt189
yanıt4
kripto para:

nerden bakmis gbt sine nasil sorgulick senn kafana

yanıt0
yanıt0
Hüseyın Taşer:

vay anam vay herkes memur oldu memurluk oyuncak oldu

355
16
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title