Haberler

Esenyurt'ta DEM Parti İlçe binasına operasyon! 2 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

Sosyal medyada terör propagandası yaptığı belirtilen iki kişi DEM Parti Esenyurt binasında yakalanırken, yapılan aramada PKK elebaşı Abdullah Öcalan posterleri ve yasaklı yayınlar çıktı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün faaliyetleri kapsamında, sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları belirlenen iki şahıs yakalandı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma dosyası ve Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı doğrultusunda Esenyurt'ta 3 adreste arama yapıldı.

3 ADRESTE ARAMA YAPILDI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, sosyal medya mecralarında terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen iki kişinin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı soruşturma dosyası ve Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı sonrası İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Esenyurt'ta 3 adreste arama yaptığı kaydedildi.

Esenyurt'ta DEM Parti İlçe binasına operasyon! 2 kişi gözaltına alındı

GÖZALTINA ALINDILAR

Şüpheliler, DEM Parti Esenyurt ilçe binasında yakalanarak gözaltına alındı. Aramalarda ayrıca çok sayıda yasaklı yayın, gazete ve terörist başı Abdullah Öcalan'ın fotoğraf ve posterleri ile şüphelilere ait dijital materyaller ele geçirildiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Abdullah Öcalan DEM Parti Operasyon Esenyurt PKK Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

Hülagü Han:

seçim çalışmları son hız devam ediyor

6
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title