Haberler

İstanbul'da taksiciye sahte dolar veren şahıs yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Ortaköy'de taksiye binen yabancı uyruklu bir şahıs, taksi sürücüsüne sahte 100 dolar verdi. Taksici, paranın sahte olduğunu fark ederek şahsı alıkoyduktan sonra polise teslim etti. Şüphelide başka sahte dolarların da olduğu ortaya çıktı.

Ortaköy'de çevirdiği taksiye binerek Esenyurt'ta inen yabancı uyruklu bir şahıs, yol ücreti olarak 100 dolar verdi. Taksicid, doların sahte olduğunu fark edip diğer taksici arkadaşlarını da çağırarak şahsı alıkoydu. Daha sonra polis ekiplerine teslim edilen şahıs gözaltına alındı.

BAŞKA SAHTE DOLARLAR DA ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş Ortaköy'den aldığı yolcusu, Esenyurt'ta inerken ücret için 100 dolar verdiğinde paranın sahte olduğunu fark eden taksici, diğer taksici arkadaşlarına haber verdi. Sahte dolar veren şahsı yakalayan taksiciler, durumu polis ekiplerine haber verdi.

Ekiplerin gelmesini bekleyen taksiciler yabancı uyruklu şahsın cüzdanında birkaç tane daha sahte 100 dolar olduğunu fark etti. Daha sonra sahte dolar dağıtan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul'da taksiciye sahte dolar veren şahıs yakalandı

İstanbul'da taksiciye sahte dolar veren şahıs yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Ortaköy Dolandırıcılık Güvenlik İstanbul Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

sade vatandaş:

bunlar milattan önceden beri bu işi yapıyor bazıları algülüm ver gülüm tırnakçılık yapıyor gençken beni dolandırmak isteyen birinin parasını kaptım genelde yarım yamalak Türkçeyle size yaklaşıp size hiç bir şey bilmiyormuş gibi dolar gösterip paranızı ellerine alıp yarısını sotaya atıyorlar dolandırıcıların çeşidi çok aç gözlü olmayın yoksa bunlar sizi kolayca tuzağa düşürürler

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title