Haberler

İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'da apartmanı hedef aldı: 5 ölü, 15 yaralı

Güncelleme:

İsrail zaman zaman vurduğu Suriye'nin başkenti Şam'ı yine hedef aldı. İsrail Hava Kuvvetleri'nin Şam'da bir apartmanı hedef aldığı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.

İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'da sivil yerleşim bölgesini hedef aldı. İsrail Hava Kuvvetleri tarafından gece saatlerinde Kafr Sousa bölgesine düzenlenen saldırıda bir apartman vuruldu.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, saldırıda 1'i asker ve 4'ü sivil olmak üzere toplam 5 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı aktarıldı. İsrail, saldırıya ilişkin açıklama yapmadı.

İSRAİL SURİYE'DE ZAMAN ZAMAN SALDIRILAR DÜZENLİYOR

İsrailli yetkililer, genel olarak Suriye topraklarına düzenlenen saldırılar konusunda yorum yapmaktan kaçınıyor. İsrail, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve rejime ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsrail Suriye Şam 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Ali Baş:

Şu dönemde bile İsrail in yaptığı akılla mantıkla izah edilemez. Kimse yahudi düşmanı falan değil ama İsrail düşmanı kendisi buluyor. Bizde Türk düşmanı kim varsa saldıralım o zaman..

109
10
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Suriye'nin chp'si Beşar Esed rusya amerika israil her gün müslüman katliamı yapıyor kimse sesini çıkarmıyor.

29
55
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

CHP düşsün kafanıza....

yanıt3
yanıt3
tamer topaloglu:

Akp kurtardı müslümanları, yahu onca insanimiz 1999 da dersleri doğru alamadığımız için gitti. Onlar müslüman ve Türk değil miydi? En son ne zaman CHP tek başına geldi. Neden korkuyorsunuz bu kadar

yanıt0
yanıt0
Mehmet Vatandaş:

İran ajanlarını tespit etmiş ve vurmuştur. Son zamanlarda bizde yapıyoruz tespit ettiğimiz teröristler ve elebaşlarını sihalarla imha etmiyor muyuz, fenamı, ben çok memnunum

8
6
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Deprem Suriye yi de vurdu yahu ne vicdansız bu İsrailliler, zaten harabeye dönmüş bir ülke üstünen deprem yaşamışlar şimdi ne istiyorsunuz da adamlara saldırıyorsunuz? sebep ? İsrail sebep için iki soba borusu roketi attırır o da çöplüğe düşer ala sana sebep

12
2
yanıtYanıtla
Carsambali:

Bunu biz yapsak,Dunya ayaga kalkar.Suriye bize savas acar..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title