Haberler

İsrail, Şam'da İran Konsolosluğu'nu vurdu: 7 ölü

Güncelleme:

İran'ın Şam'daki Suriye Konsolosluğu, İsrail tarafından vuruldu. Saldırıda İran Devrim Muhafızları Ordusu'ndan 2 generalin de aralarında olduğu 7 kişi hayatını kaybetti.

İran'ın Şam Konsolosluğu'na İsrail tarafından hava saldırısı düzenlendi. Saldırıda Devrim Muhafızları Ordusu'ndan 2 general hayatını kaybetti. Olayda toplam ölü sayısı 7 olarak açıklandı.

İRAN KONSOLOSLUĞUNA HAVA SALDIRISI

İsrail'in İran'ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesindeki konsolosluk binasına hava saldırısı düzenlediğini ve saldırıda Tuğgeneral Muhammed Rıza Zahidi'nin de aralarında olduğu çok sayıda kişinin öldüğü öğrenildi.

İsrail, Şam'da İran konsolosluğunu vurdu! Devrim Muhafızları Ordusu komutanıyla birlikte 8 kişi öldü

F-35 SAVAŞ UÇAKLARIYLA 6 FÜZE YOLLADILAR

İran'ın Şam Büyükelçisi Hüseyin Ekberi, İsrail'in İran'ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesindeki konsolosluk binasını F-35 savaş uçaklarından fırlatılan 6 füzeyle hedef aldığını açıkladı. Ekberi, İsrail'in saldırısına ülkesinin "hızlı, doğrudan ve güçlü" şekilde karşılık vereceğini ifade ett. Suriye'de son aylarda defalarca İran'a ait hedeflere hava saldırıları düzenleyen İsrail ise şu ana kadar saldırıyı üstlenmedi.

İsrail, Şam'da İran Konsolosluğu'nu vurdu: 7 ölü

DEVRİM MUHAFIZLARI: 2 GENERAL İLE 5 YETKİLİ HAYATINI KAYBETTİ

Devrim Muhafızları Ordusu, İran'ın Şam'daki konsolosluk binasına düzenlenen saldırıya ilişkin yazılı açıklama yayımladı. Açıklamada, İran'ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesindeki konsolosluk binasına İsrail tarafından füze saldırısı düzenlediği belirtilerek, saldırıda Tuğgeneral Muhammed Rıza Zahidi ve Tuğgeneral Muhammed Hadi Hac Rahimi ile 5 yetkilinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin isimlerinin ise Hüseyin Emanullahi, Mehdi Celaleti, Muhsin Sadakat, Ali Aga Babayi ve Ali Salihi Ruzbehani olduğu açıklandı.

İsrail, Şam'da İran Konsolosluğu'nu vurdu: 7 ölü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Devrim Muhafızları İsrail Suriye İran Şam Savaş ve Çatışma Uluslararası İlişkiler 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (33)

Muharrem Şahin:

Yıllardır havhav yapan İran,yine havhava devam

321
52
yanıtYanıtla
Mustafa Gabbaz:

Dünya denen gezegende İsrail ABD ye karşı savaşan tek ülke İran önderliğinde Yemen,Irak, Lübnan... Havlayanlar ne yapıyor? Başka cesaretli ülke mi var?

yanıt132
yanıt70
Sadık:

Aynen öyle ,kırmızı çizgilerini Israel kaç defa geçti genede lak lakdan başka birşey yok

yanıt50
yanıt2
Mustafa Gabbaz:

İsrail ve yandaş ülkeler sürekli olarak Suriye yi neden bombalıyor?

97
4
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

TÜRKİYE YE RAHAT GİREBİLMEK İÇİN..HALA ANLAMIYORSAN ????

yanıt9
yanıt9
Köfteci Jardel:

Bu Ortadoğu'da mümkünü yok savaş ve gözyaşı dinmez. Tarih boyunca hatta İslam'dan önce bile birbirini yemiş adamlar. Mümkünü yok bu coğrafya dikiş tutmaz. Benim hiç umudum kalmadı. Küresel ısınma, eğer Ortadoğu'yu yaşanmaz hale getirirse ve herkes göç etmek zorunda kalırsa, belki o zaman bu kaos durur. Yorgan gider, kavga biter. Başka türlü mümkünü yok

72
3
yanıtYanıtla
hakan er:

İsrailin oldugu heryerde kan ve göz yaşı vardır

yanıt145
yanıt20
Köfteci Jardel:

İsrail olmasa, bu sefer de mezhep savaşları çıkar. O olmasa, bu sefer etnik çatışmalar çıkar. O coğrafyada binlerce yıldır kan ve gözyaşı durmuyor.

yanıt86
yanıt9
Kaanije Kalesi:

Naletli topraklar Kerebela'dan beri huzur gelmedi gelmiyecekte üstadım. Saygılarımla

yanıt15
yanıt11
HAKAN CEYLAN:

Peygamberimizin torunlarının acımasızca katledildiği bu coğrafyada kıyamete kadar gözyaşı dinmeyecek.

yanıt8
yanıt5
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title