Haberler

İnşaatı mühürlendiği için bunalıma giren vatandaş evinin banyosunda ölü bulundu

Güncelleme:

Adana'da inşaat işiyle uğraşan şahıs, evinin banyosunda ölü bulundu. Şahsın, yaptığı inşaatın ilçe belediyesince ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlenmesi üzerine bunalıma girdiği öne sürülürken, bir arkadaşı "İnşaatı neredeyse tamamlamıştı, bunun bedelini kim ödeyecek?" ifadelerinde bulundu.

Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kentte yap-sat inşaat işiyle uğraşan Bahattin K.'nin ailesi, banyo kapısının kilitli olduğunu fark etti. Kapıyı kırarak içeri giren aile, Bahattin K.'yi kanlar içinde yatarken buldu.

POMPALI TÜFEK BULUNDU

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede, Bahattin K.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan polis, Bahattin K.'nin yanında pompalı tüfek olduğunu gördü. Polisin yaptığı incelemenin ardından cenaze, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İnşaatı mühürlendiği için bunalıma giren vatandaş evinin banyosunda ölü bulundu

"BUNUN VEBALİNİ KİM ÖDEYECEK?"

İddiaya göre, Bahattin K.'nin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yaptığı depolardan oluşan inşaatının, ilçe belediyesince mühürlenmesi sonucu bunalıma girdiği öğrenildi. Bahattin K.'nin arkadaşı Emrah D., "Buradaki inşaatı neredeyse tamamlanmıştı. Sonra belediye gelip, şikayet olduğunu söyleyerek inşaatı durdurup, mühürledi. Beni 3-4 kez arayıp, 'Bu işi nasıl çözeceğiz?' diye sordu. Bunalımdaydı. Bunun vebalini kim ödeyecek" diye konuştu.

MÜHÜR VAR

Öte yandan ilçe belediyesince Bahattin K.'nin inşaatına asılan mühürde, "3194 sayılı İmar Kanunu'nun 32'nci maddesi gereğince ruhsat hilafı ruhsatsız olarak yaptırdığınız inşaat, belediye tarafından mühürlenerek durdurulmuştur" ifadesinin olduğu görüldü.

İnşaatı mühürlendi, evinin banyosunda ölü bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kurttepe Çukurova Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (13)

AYŞE:

ALLAHIM İNSANLAR GERÇEKTEN İYİ DEĞİL SEN BİZİM YARDIMCIMIZ OL. HERKES SIKINTIDA MADDİ MANEVİ HERKES BUNALIMDA PATLAYA CAK BOMBA GİBİ HERKES.

12
2
yanıtYanıtla
insan:

antalya muratpaşa ilçesine gittim yardım alabilmek için sosyal yardımlaşmada görevli müdür ilgilenmek yerine ukalalık yaptı, illaki bir bidon benzin alıp kaymakamlığın önüne gidip hükümeti devleti küçük düşürmemi istedi. yazıklar olsun

10
3
yanıtYanıtla
Mine:

O kadar cok ruhsatsiz evler yapiyolar ki.Adami olan devam edip bitiriyo adami olmayanin yaptigini yikiyolar.Siyaset belediyeden ayrilmali

10
1
yanıtYanıtla
Murat:

Şimdiye kadar neredeymiş belediye.Allah rahmet eylesin.

7
0
yanıtYanıtla
Geronimo:

Güçlü Türkiye, güçlü devlet...gelişmiş ve güçlü ülkelerde olur bu şeyler... Normal.. Sağolsun devletimiz bizlere sahip çıkıyor...

4
1
yanıtYanıtla
Ray Mali Farikito:

Bina bitmiş. Belediye piyasaya çıkmış. Şimdiye kadar belediye yeni yapılmıştır heralde. Olan garibana oldu. Belediyeler helvasını yesin.

2
2
yanıtYanıtla
corci:

kendi bileceği iş, ruhsatsız yapı yapmak kanunen zaten yasak.

1
3
yanıtYanıtla
V:

İşte bu hepimizin ayıbı.

0
4
yanıtYanıtla
turko:

senin ayıbın olabilir ama benim ayıbım falan değil. . . Kendi adına konuş. suçlu varsa bu sadece ve sadece hükümetin kendisidir. Adam gibi halkı yönetme politikası bilmiyorlar , varsa yoksa Allah''ı agızlarına alarak milletin dini duygularını kullanıyorlar. . . Yani Allah''ı haşa haşa dalga geçme niyetiyle kullanıyorlar. . .

yanıt4
yanıt1
TÜRK:

Ne ayıbı senin ayıbın benim değil ruhsat yok bişey yok kafasına göre inşaat yapıyor sonra gelip mühürlenince olay büyüyor. . (ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH)

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title