Haberler

Muğla'da horladığı için iş arkadaşını uykusunda öldüren katil zanlısı tutuklandı

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde güvenlik görevlisi Muzaffer E., aynı lojmanda kaldığı iş arkadaşını horlama tartışmasının ardından uykusunda 20 yerinden bıçakladı. Olayın ardından gözaltına alınan Muzaffer E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Bir rezidansta güvenlik görevlisi olarak çalışan Muzaffer E. ile aynı lojmanda kalan mesai arkadaşı Kenan Maral arasında horlama meselesi yüzünden tartışma başladı.

HORLADIĞI İÇİN 20 YERİNDEN BIÇAKLADI

İkili arasında başlayan husumet sonrası, şefleri tarafından uykusunda horladığı ifade edilen Muzaffer E. ile Kenan Maral'ın vardiyaları değiştirildi. Gece vardiyasında nöbet tutan Muzaffer E., sabaha karşı nöbetini bırakıp lojman olarak kullanılan konteynerda uyuyan arkadaşını, uyurken ekmek bıçağı ile 20 yerinden bıçakladı.Muzaffer E., mesai arkadaşını daha sonra durumu ihbar etti.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İhbarın ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, baş, yüz, kol, boğaz, karın bölgelerine bıçak darbesi alan 29 yaşındaki Kenan Maral'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Eşinden de boşanma aşamasında olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen Muzaffer E., gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kenan Maral'ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Katil zanlısı Muzaffer E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bodrum Muğla 3. Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (3)

mahalle sakini:

Maneviyat yok Allah korkusu yok insanlık yok

5
0
yanıtYanıtla
Doğrucu deli:

Psikopat çoğaldı iyice idam istiyoruz

3
0
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Kader işte alın yazısı böyleymiş ALLAH rahmet eylesin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title