Haberler

Ev Sahibi Tarafından Öldürülen Hırsızın Arkadaşları İntikam Yemini Etti!

Güncelleme:

Adana'da aynı gece 3 kez bir dükkana girmeye çalışan hırsızlara, sesleri duyan ev sahibi tarafından ateş açıldı. Ölen gencin arkadaşları sosyal medyadan intikam yemini etti.

Adana'da aynı gece bir dükkana 3 kez girmek isterken ev sahibinin ateş açması sonucu ölen hırsızın arkadaşlarının, sosyal medya üzerinden intikam yemini ettikleri ortaya çıktı.

AYNI GECEDE 3 KEZ SOYGUNA GELDİLER

Olay Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı'nda 2015'in ocak ayında meydana geldi. İddiaya göre, gece 5 kişi Güney Kuşak Bulvarı'nda bulunan bir kuaför dükkanına girmek için aynı gece 3 kez gelip hırsızlık girişiminde bulundu. Zanlılar, en son geldiklerinde Mustafa Bulut(22) montunun içinden demir kesme makası çıkartıp pencerenin korkuluk demirlerini kesmeye başladı. Arkadaşları E.Ö. (14) ile M.Ö. (17) de kendisine yardım etti. Bu sırada R.C.(23) ile M.O. (22) da gözcülük yapmaya başladı. Bir süre demiri kesmeye çalışan ve korkuluğun bir tarafını kesmeyi başaran şahıslar, diğer demirleri kesmek isterken ev sahibi S.G. (36) seslere uyanıp ikinci katın penceresine çıktı.

EV SAHİBİ SİLAHINA SARILDI, ZANLILARDAN BİRİ ÖLDÜ

Hırsızları görünce bir gecede 3 kez geldikleri için sinirlenen S.G., bu kez tabancasına sarılıp ateş etti. Hırsızlar S.G.'yi görür görmez kaçmaya başladı; ancak kaçarken zanlılarından Mustafa Bulut yaralandı. Arkadaşları hemen yaralı Mustafa Bulut'u otomobil ile hastaneye kaldırdı ancak şahıs hayatını kaybetti. Olaydan sonra polise teslim olan katil zanlısı S.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

4 ZANLI DA TUTUKLANDI

Polis, olaydan sonra hırsızlık girişiminde bulunan 4 zanlıyı da yakaladı. Zanlılardan ikisinin yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğünde ifadeleri alındı. İfadeleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. 4 zanlı da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

"CEZAEVİNDEN ÇIKINCA CANINI ALACAĞIM"

Bu olaylar yaşandıktan sonra suç ortağı arkadaşlarının ölmesine çok üzülen arkadaşları sosyal medya aracılığıyla S.G hakkında çıkan haber fotoğraflarını paylaşıp altına, "Senin kanın yerde kalmayacak, sen cezaevinden çık senin canını ben alacağım, insan havaya sıkar, ayağa sıkar; kalbe mi sıkar" diye paylaşımlar yaptıkları ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mustafa Bulut Sinan Güzel Seyhan 3. Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (104)

SEDA:

GİRME SENDE ADAMIN DÜKKANINA NAPSAYDI PLAKET Mİ VERSEYDİ PİŞKİNLİĞE BAK

84
2
yanıtYanıtla
bastonlu:

sende internete girme, , git evini süpür, , 5 vakit kil, , tespih cek, , maasallah hic yerinden kalktigin yok, , otur bakalim otur, , baksana su haline kac kilo olmussun,

yanıt1
yanıt31
kurd:

Kurd se adam kesin ceza alir turke ceza olmaz

5
76
yanıtYanıtla
türkoğlu:

ne alaka. interneti bile propoganda aracı olarak kullanabiliyorsan ve ceza almıyorsan ne konuşuyon

yanıt10
yanıt1
08:

hırısızın kendini haklı gördügü bir türkiyede yaşıyoruz katilin tecavüzcünün kendini haklı gördügü bir millet olduk eskiden utanma vardı en azından deşifre olan kafayı asar yüzünü saklardı şimdi suçlu intikam yeminleri eder oldu o hırısızlık yapan o tehtit yazan eli keseceksin bak nasıl adam oluyorlar

67
1
yanıtYanıtla
vurunm:

kesin ellerini bak bi daha yapabiliyolarmııııı

64
1
yanıtYanıtla
lazMobil-ANDROID:

eger adalet varsa vuran adama ceza verilmez

63
1
yanıtYanıtla
MeretmertMobil-ANDROID:

Ödül verilmesi lazım eğer gerçekten hukuk varsa

61
2
yanıtYanıtla
Adana conosu:

Bu adam neden tutuklaniyor ? Yazık bu adalete

62
1
yanıtYanıtla
geberin Mobil-ANDROID:

iyi yapmış ceza almaması lazım meşru müdafaa var. keşke 4 ünü de öldürseymiş

57
2
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title