Haberler

Son dakika haberi... Jandarmada hayvan hırsızlarına geçit vermedi

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi: Jandarmada hayvan hırsızlarına geçit vermedi Ardahan'ın Posof İlçesinde jandarma ekiplerinin hayvan kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik düzenlendiği operasyonda 5 şüpheli yakalandı.

Jandarmada hayvan hırsızlarına geçit vermedi

ARDAHAN - Ardahan'ın Posof İlçesinde jandarma ekiplerinin hayvan kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik düzenlendiği operasyonda 5 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Posof Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları ve koordinesinde Ardahan İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile Posof İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerimizce hayvan hırsızlığı ve hayvan kaçakçılığı yapan şahısların yakalanmasına yönelik titizlikle uzun süreli yapılan çalışmalar neticesinde Posof ve Damal İlçesinde ikamet eden şüpheli 5 şahıs tespit edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden Posof ve Damal İlçesinde ikamet eden ve adresleri tespit edilen şüpheli 5 şahsın ikametlerinde sabah saatlerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyon neticesinde muhtelif suç unsurları ele geçirilirken şüpheliler haklarındaki soruşturma nedeniyle gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli 5 şahıs bugün haklarında düzenlenen soruşturma evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hisarcık Jandarma Ardahan Posof 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title