Haberler

Hatalı Araç Parkları İtfaiye Ekiplerine Geçit Vermedi

Adıyaman’da, bir yangına gitmek isteyen itfaiye ekipleri yol kenarına park edilen hatalı araç parkları yüzünden yangına zamanında yetişemeyince yangın vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Adıyaman'da, bir yangına gitmek isteyen itfaiye ekipleri yol kenarına park edilen hatalı araç parkları yüzünden yangına zamanında yetişemeyince yangın vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde Murat Özçelik'e, ait ikamettin kombi kısmında bilinmeyen nedenlerden dolayı yangın meydana geldi. Çıkan yangını fark eden ikamet sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede harekete geçen itfaiye ekipleri, Turgut Reis Mahallesine gelen itfaiye ekipleri sokak ve cadde üzerine sürücüleri tarafından hatalı park edilen araçlardan dolayı ilerleyemedi. İtfaiye ekipleri adeta zamanla yarışırken meydana gelen yangının ise ikamet sahipleri tarafından söndürüldüğü öğrenildi. Hatalı araç parkları yüzünden yangına zamanında yetişemeyen itfaiye ekipleri bir süre sonra olay yerine vararak her ihtimale karşı olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından itfaiye ekipleri ile polis ekipleri normale döndü.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstiklal Caddesi Murat Özçelik Adıyaman 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title