Haberler

Hamile Kadının Ölümüne Sebep Olan Sürücü Hakim Karşısında

Hamile kadının ölümüne sebep olan sürücü hakim karşısındaBURSA - Bursa'da, 8 aylık hamile olan Tuğba Dilmeç'in ölümüne sebep olan sürücü Süleyman Kılıç'ın yargılanmasına devam edildi.

Hamile kadının ölümüne sebep olan sürücü hakim karşısında

BURSA - Bursa'da, 8 aylık hamile olan Tuğba Dilmeç'in ölümüne sebep olan sürücü Süleyman Kılıç'ın yargılanmasına devam edildi.

Geçen yıl ekim ayında meydana gelen kazada, 35 yaşındaki Tuğba Dilmeç, Namazgah Mahallesi'ndeki evinden tatlı almak için çıktı. Yeşil Caddesi üzerinde yolun karşı tarafındaki tatlıcıya geçmek için yaya kaldırımında bekleyen genç kadına üç çocuk babası şoför Süleyman Kılıç idaresindeki 16 YT 157 plakalı otobüs çarptı. Dilmeç, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çağırdığı 112 ambulansıyla Şevket yılmaz Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan anne Tuğba Dilmeç doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamazken, 8 aylık bebek sezaryenle annesinin karnından alındı.

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "taksirle ve tedbirsizlik sonucu ölüme ve yaralanmaya sebebiyet vermek" suçundan hakkında 15 yıl hapis cezası talebiyle yargılanan 64 yaşındaki Süleyman Kılıç, "Olay günü normal hızla seyir halindeydim. Tuğba Dilmeç, körüklü belediye otobüsün arkasından aniden yola fırladı. Elindeki cep telefonuyla görüşüyordu. Aramızda çok az mesafe vardı. Direksiyonu kıramadım ve çarptım. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Benim suçum yok" dedi.

Tuğba Dilmeç'in ablası Ebru Dalkır ise, "Kardeşim, hamileliği döneminde AŞ eriyordu. Olay akşamı benden biber dolması istedi. Ben evde onu hazırlarken kardeşim dışarıya çıktı. Bebeği olacağı için ne kadar mutlu olduğunu söylüyordu. Doktorlar, kardeşimin durumun iyi olmadığını, bebeği kurtarmak için erken doğum yapacaklarını söyleyerek ameliyathaneye aldılar. Kalp rahatsızlığı vardı. Şikayetçiyim. Tutuklanmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaan bebeğin babası Yusuf Kahraman, "Bir arkadaşım telefon etmesi üzerine, eşimin kaza geçirdiğini öğrendim. Hemen kazanın olduğu yere geldim. Eşim yerde yatıyordu. Polis olay yerinde idi. Fren izi 7 metre 20 santim idi. Fren izine göre otobüsün hızı en az 65-70 kilometre arasında olmalı ki, eşime o hızla çarptı. Park halinde bir taksi vardı. Körüklü bir otobüs yoktu. Eşimin bir otobüsün arkasından geçmesi mümkün değil" dedi.

Kazanın gözleri önünde olduğunu, ilk müdahaleyi kendisinin yaptığını vurgulayan şahit Engin Çelik ise, "Tuğba hanım bizim müşterimiz di. Yaya geçidinden bizim dükkana doğru gelirken, bir elinde telefon, diğer elinde ise cüzdanı vardı. Bizim dükkanın önü zaten tek yönlü. Bir otomobil park halinde idi. Otobüs çarptı, ayakları yerden kesildi. Körüklü otobüsü hatırlamıyorum. Ne kadar süratli olduğunu bilmiyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, eksik evrakların tamamlanmasına, sanığın adli kontrolünün devamına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title