Haberler

Son Dakika: Baş şüpheli Ümitcan Uygun! Esra Hankulu'nun kafa travması ve iç kanama sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı

Güncelleme:

Son dakika: Cinayetinde Ümitcan Uygun'un baş şüphelisi olduğu Esra Hankulu'nun ölüm raporu hazırlandı. Raporda 25 yaşındaki Hankulu'nun kafa travması ve iç kanama sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Öte yandan tutuklu olarak yargılanan Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır'ın ölümünde de şüpheli olarak gündeme gelmişti.

Esra Hankulu, Mamak ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki evinde, 5 Ağustos'ta ölü bulunmuştu. Hankulu'nun yanındaki arkadaşları Dilan C. ile Furkan G., olay gecesi, kamuoyunda ' Aleyna Çakır' olarak bilinen Sema Esen'in ölümüyle ilgili soruşturmada şüpheli olan Ümitcan Uygun'un da geceyi evde geçirdiğini söyledi.

''KASTEN ÖLDÜRMEK'' SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Bunun üzerine Ümitcan Uygun, Dilan C. ve Furkan G., Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Uygun, 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesince tutuklandı. Furkan G. ile Dilan C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Dakika: Baş şüpheli Ümitcan Uygun! Esra Hankulu'nun kafa travması ve iç kanama sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktıEsra Hankulu

KANINDA UYUŞTURUCU MADDE ÇIKTI

Esra Hankulu'nun ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen kan örnekleriyle ilgili incelemenin sonucu, savcılığa gönderildi. Raporda; Hankulu ile evde bulunan Ümitcan Uygun, Furkan G. ile Dilan C.'nin kanında uyuşturucu madde tespit edildiği belirtildi.

HANKULU'NUN ÖLÜM RAPORU ÇIKTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bu sonuçlarla birlikte dosyadaki diğer delilleri detaylı inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan rapor da soruşturma dosyasına girdi. Raporda, Esra Hankulu'nun künt kafa travması sonrası meydana gelen iç kanama sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Bu rapor ile dosyada eksik kalmadığı ve iddianame düzenleneceği öğrenildi.

Son Dakika: Baş şüpheli Ümitcan Uygun! Esra Hankulu'nun kafa travması ve iç kanama sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktıAleyna Çakır

ALEYNA ÇAKIR CİNAYETİNDE DE ADI GEÇMİŞTİ

Baş şüpheli Ümitcan Uygun'un adı Aleyna Çakır'ın ölümüyle de gündeme gelmişti. Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21) geçen yıl 3 Haziran'da Ankara Keçiören'deki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada, sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun gözaltına alınıp, serbest bırakılmıştı.

Uygun, Esen'e ölümünden yaklaşık 3 ay önce şiddet uyguladığı anlara ait görüntülerin ortaya çıkması üzerine tekrar gözaltına alınıp, ifadesinden sonra serbest bırakıldı. Esen'in ölümüne ilişkin hakkında yürütülen soruşturma süren Uygun'un şiddet uygulaması ile ilgili soruşturma sonunda 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tehdit' suçlarından açılan davada tutuksuz yargılaması sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır Esra Hankulu Haberler Son Dakika

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölmeden önce çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölmeden önce çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

500

Yorumlar (7)

Metin Yalcin:

Bir zahmet, 2 defa müebbet yapıştırıverin artık ..

368
24
yanıtYanıtla
Mustafa Yaman:

iyi iş, uyuşturucu kullan suç işle salsınlar... Böyle adalet olmaz. Bu uygulama insanları uyuşturucu kullanmaya teşvik ettiği gibi soysuzluğun da artmasına sebep olur. Yazıklar olsun....

278
10
yanıtYanıtla
Suat genç:

Kasten adam öldürmekten tutuklanmış daha ne yapılsın? Bu ülkede idam yok ki

yanıt7
yanıt19
Hayati Sercan:

Bi kacgun sonra serbest bırakılir

yanıt32
yanıt0
Theo:

Mustafa bey eğer dayın varsa hapisten korkmana gerek yok görünen bunu gösteriyor,aç bir çocuk marketten ekmek çalsa en az 6 ay hırsızlıktan yatar

yanıt11
yanıt0
Hakan Soyadi:

bir önceki otopsi raporu kurmacaydı demek orjinalı bu artık nereye güveneceğimizi şaşırdık birşeyler değişmeli artık vesselam !!!

159
9
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

. su testisi su yolunda kırılmıs ....

8
27
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title