Haberler

Söke'deki kazanın nedeninin 'dönüş yasağını ihlal etmek' olduğu belirtildi

Güncelleme:

Söke'nin Argavlı Mahallesinde meydana gelen kazanın sebebinin kontrolsüz dönüş yapan araç olduğu belirlendi.

Söke'nin Argavlı Mahallesinde meydana gelen kazanın sebebinin kontrolsüz dönüş yapan araç olduğu belirlendi. İki kişinin yaralandığı, üç aracın karışıp birinin alev alev yandığı kaza ucuz atlatıldı.

Edinilen bilgiye göre; Söke'den Aydın istikametine gitmekte olan sürücü Ercan Ateş (29) yönetimindeki 35 AC 9937 plakalı otomobil, dönüş yasağı bulunan yerden kontrolsüz bir şekilde dönüş yapmak isteyen Suat Kaymak (50) yönetimindeki 09 HA 837 plakalı araca ardından karşı şeride geçerek Söke istikametine gitmekte olan sürücü Fatih Karataş (43) yönetimindeki 48 CAV 55 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle alev alan otomobil olay yerinde alev alev yandı. Olay yerine gelen itfaiye araç yangınına müdahale ederek söndürdü. Kazada yaralanan sürücüler Suat Kaymak ve Ercan Ateş Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Söke Aydın karayolunu dakikalarca kapatan ve yürekleri ağızlara getiren kaza ucuz atlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tragger Aydın 3. Sayfa Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı?
Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title