Haberler

Güney Kaliforniya'da bir sürücü, kaza yaptıktan sonra alevler içinde kalan başka bir aracın sürücüsünü patlamadan saniyeler önce kurtardı

Güncelleme:

Güney Kaliforniya'da bir sürücü, kaza yaptıktan sonra alevler içinde kalan aracın sürücüsünü patlamadan saniyeler önce kurtardı. Olay, Jonathan Rohrbach'ın, Toyota Camry'siyle bir bariyere çarparak alev alan 28 yaşındaki adamı kurtarmak için atladığı anı kaydeden dramatik bir video ile belgelendi. Sürücü, araçta kalan kişiyi patlamaya saniyeler kala güvenli bir şekilde çıkardı.

Güney Kaliforniya'da bir sürücü,kaza yaptıktan sonra alevler içinde kalan araç sürücüsünü araç patlamadan saniyeler önce araçtan çıkarmayı başardı.

Güney Kaliforniya'da Sürücü, Alevler İçindeki Araçtan Adamı Saniyeler Önce Kurtardı

Dramatik bir video, Jonathan Rohrbach'ın, Toyota Camry'siyle I-15 üzerinde 3 a.m. Çarşamba günü bir bariyere çarparak alev alan 28 yaşındaki adamı kurtarmak için atladığı anı kaydetti.

Sürücü araçta kalan 28 yaşındaki kişiyi patlamaya saniyeler kala araçtan çıkarmayı başardı.

Bir başka sürücü, itfaiyeciler gelmeden önce enkaz üzerine yangın söndürücü kullandı.

Kimliği belirtilmeyen San Diego'lu adam, California Yüksek Patrulüğü'ne yanan araçta kalan sürücünün hafi yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı. Sürücünün alkollü olmadığı belirtilirken kazanın sebebi araştırılıyor

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Kaliforniya 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title