Haberler

Gece kulübündeki yangında hayatını kaybedenlerin yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi

Güncelleme:

İstanbul'da bir gece kulübünde meydana gelen patlama sonucu çıkan yangında 29 kişi yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı, Yaralılar ve hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine kaldırıldı.

İstanbul'da bir gece kulübünde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Olayı haber alan aileler hastane önüne gelerek beklemeye başladı. Acılı aileler, sinir krizi geçirirken, çevik kuvvet ekipleri güvenlik önlemi aldı. Hastane önündeki bekleyiş devam ediyor.

HABERİ ALANLAR OLAY YERİNE VE HASTANEYE GELDİ

İstanbul Gayrettepe'de Masquerade Club isimli gece kulübünde meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında 29 kişi can verdi. İçeride tadilat sırasında bulunduğu belirtilen yaralılar ve ölen kişilerin cansız bedenleri Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine götürüldü. Çalışan kişilerin akraba ve tanıdıkları gece kulübünün ve hastanenin önüne adeta akın etti.

Gece kulübündeki yangında hayatını kaybedenlerin yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi

SİNİR KRİZİ GEÇİRİP AĞIT YAKTILAR

Acılı aileler, sevdiklerinden gelecek haberi çaresizce beklemeye başladı. Çevik Kuvvet ekiplerinin hastane önünde güvenlik önlemi alarak beklediği görüldü. Ölen kişilerin yakınları Cemil Taşçıoğlu Hastanesi önünde sinir krizi geçirerek ağıtlar yakıp gözyaşı döktü. Ailelerin hastane önündeki bekleyişi sürüyor. O acı anlardan geriye kameralara yansıyan bu görüntüler kaldı.

Gece kulübündeki yangında hayatını kaybeden kişilerin yakınları hastane önüne akın etti

Gece kulübündeki yangında hayatını kaybeden kişilerin yakınları hastane önüne akın etti

Gece kulübündeki yangında hayatını kaybeden kişilerin yakınları hastane önüne akın etti

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman?
500

Yorumlar (1)

MR CAMEL:

Ateş düştüğü yeri yakar biz haberi okuruz ama o aileler e yazık bu iş basıt iş değil 29 kişi dile kolay 29 anne baba abı kardeş ogul ALLAH rahmet eylesin bu mubarek ramazan ayında mekanı cennet olsun

53
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title