Haberler

Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Gaziantep'te 3 gündür aranan 9 yaşındaki Suriyeli çocuğun cesedi su kuyusunda bulundu. Cesedi gören ailesi sinir krizi geçirirken bayram günü küçük çocuğun ablasının da intihar ettiği ortaya çıktı.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmet Salih'in cesedi, ailenin kaldığı çadırın yakınlarındaki su kuyusunda bulundu.

3 GÜN ÖNCE BİBER FABRİKASINA GİTTİ, KAYBOLDU

Üç gün önce gittiği ilçeye bağlı Sakçagözü Mahallesi yakınlarındaki biber fabrikasından akşam eve gelmediği belirtilen Ahmet'in bulunması için dün başlatılan arama çalışmaları, Gaziantep ve Adana AFAD ekipleri ile jandarma ekiplerinin arama kurtarma köpeklerinin yanı sıra drone desteğiyle bugün de devam etti.

Gaziantep'teki Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

EKİPLER SU KUYUSUNDA CESET OLDUĞU İHBARINI ALDI

Mevsimlik tarım işçiliği yapan ailenin konakladığı çadıra yaklaşık 200 metre uzaklıktaki, üzeri reklam tabelası ve taşla kapatılmış olan bir su kuyusunda ceset olduğu ihbarını alan ekipler, belirtilen yerde Ahmet Salih'e ait cesede ulaştı.

Gaziantep'teki Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

BABASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerinin çevresinde güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin incelemeleri sürüyor. İncelemenin ardından çocuğun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak. Öte yandan, olay yerine gelen baba Muhammed Salih sinir krizi geçirdi.

Gaziantep'teki Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

SURİYELİ AİLENİN DAHA ÖNCE DE KIZLARI İNTİHAR ETMİŞ

Mevsimlik işçi olarak yaklaşık 3 ay önce Nurdağı ilçesine gelen ve Sakçagözü Mahallesi'ne yakın bir bahçede çalışan Salih ailesi, üç gün önce oğulları Ahmet'in civardaki bir biber fabrikasından akşam eve gelmemesi üzerine onu aramaya çıkmıştı. Aile, Ahmet Salih'i bulamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirmiş, bunun üzerine dün arama çalışmaları başlatılmıştı. Salih ailesinin Ramazan Bayramı'nda 13 yaşındaki kızları Esma'nın intihar etmesiyle evlat acısı yaşadığı öğrenilmişti.

Gaziantep'teki Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

Gaziantep'teki Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Gaziantep Nurdağı 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (35)

cosmos:

bu ne ya köpek sürü gibi ülkemize doldurdular bizim derdimiz başımızdan aşkın tiplere bak ya

4
55
yanıtYanıtla
AFRİNLİ:

Demek sen pisliksin başkalarınıda kendin gibimi sanıyorsun. . . . çoluk çocuğun yok o yüzden bu kadar rahat ve zalimsin merak etme bir gün SIRA SANADA GELECEK AYYAŞ. . . .

yanıt13
yanıt1
Allah korkusu:

Ülkede imam hatipler arttı millette allah korkusu azaldı. Nede olsa paraya tapan diyanet işleri başkanları var iki göz yaşı bir aldandık açıklaması yeter. Hee birde boşuna suçlu aramayın bu yaratıklara biz sebep olduk hepimiz suçluyuz

11
36
yanıtYanıtla
SEN VARYA:

NEYDÜĞÜ BELİRSİZ

yanıt2
yanıt0
TTTT:

Ebu Hureyre ve İbnu Ömer (ra) anlatıyor: Resulullah (sav) buyurdular ki: ''''''''Ahir zamanda, dinle dünyayı taleb eden insanlar zuhur edecek. Bunlar, insanlar(a iyi görünüp, onları aldatmak) için öyle bir yumuşaklığa bürünürler ki koyun postu yanlarında kaba  kalır. Dilleri de baldan daha tatlıdır. Ancak kalpleri kurtlarınkinden vahşidir. ''''''''

yanıt4
yanıt0
MALATYALI:

Çok yazık olmuş. Allah ailesine sabır versin.

33
0
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Mazlumların dayanağısın sen Tayyip Senin içinde merhamet var.Zayıfı korumak var.Dimdik ayak da dur.Hainlere karşı bir kez daha haklı ileri görüşlü olduğunu bize hissetirdin.Ne kadar zayıf insanlar bizlerde bu duruma düşebilirdik

18
13
yanıtYanıtla
VATAN GİBİSİ YOKTUR ANLA SURİYELİ:

GİDİN ÜLKENİZE BURADAKİ KÜLTÜR SİZE GÖRE DEĞİL . BİZDE KENDİ ÜLKEMİZ DIŞINDA BİR ÜLKEDE OLSAK BELKİ AYNI BUHRANI YAŞAYACAĞIZ. . YAZIK GÜNAH

3
26
yanıtYanıtla
sessız gemı:

nerde şimdi o suriyeliler şöyle böyle diyenler bu çocugu öldürenlerde suriyeli degil mi????????

22
5
yanıtYanıtla
Arzu:

cok uzuluyorum bu insanlara birde yardımsever toplum olarak bilinen ülkemiz insanlarının insafsızca bu mağdur insanları istemiyor oluşu beni kahrediyor eminimki aynı durumda olsalar bu ülkede insan kalmaz hepsi kaçar gözlerinin önünde evlatları katledilse aileleri taransa bakalım ısrarla bu ülkede kalıp savaşacaklar mı boş boş konuşuyor hepsi

yanıt7
yanıt4
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title