Haberler

Gaziantep'te, Kanlı İnfaz: 3 Ölü

Güncelleme:

Gaziantep'te meydana gelen olayda esrarengiz olayda, 3 kardeş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesine bağlı Tokdemir Mahallesi 19.00 sırlarında büyükbaş hayvan çiftliğinde çalışan işçilerin hayvan çiftliği sahibinden yardım istemesi üzerine, olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

JANDARMA, YERDE HAREKETSİZ HALDE BULDU

Jandarma büyük baş hayvanların bulunduğu çiftliğe geldiğinde yerde hareketsiz yatan Ali Çelik, Süleyman Aslan ile Mervan Arslan gördü.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE, 1 KİŞİ HASTANEDE CAN VERDİ

Hemen durumun sağlık görevlilerine bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek, yaptıkları kontrolde, Ali Çelik, Süleyman Aslan hayatını kaybettiği belirledi. Durumu ağır olan Mervan Arslan,Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı ancak o da kurtarılamadı.

KANLI İNFAZIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Gaziantep'te dün akşam meydana gelen kanlı infazın detayları ortaya çıktı. Olayın jandarmaya gelen hırsızlık ihbarı ile ortaya çıktığı öğrenilirken, ölen ve yaralanan 3 kişinin kardeş olduğu belirlendi.

OLAY HIRSIZLIK İHBARI İLE ORTAYA ÇIKTI

Akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen olay, çiftlik ortaklarından E.B.A.'nın jandarmayı arayıp, çiftliğinde hırsızlık olayı meydana geldiği yönünde ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. İhbar üzerine çiftliğe giden jandarma ekipleri ilk aramalarında kimseye rastlamazken, bir traktör ve yem karma makinesinin çalışır vaziyette bulunması üzerine şüphelenerek, ihbarda bulunan E.B.A.'ya ulaştı. E.B.A.'nın da gelmesi ile birlikte yeniden arama yapan jandarma ekipleri, çiftlikte ineklerin bulunduğu yerde 3 kişinin yerde kanlar içerisinde yattığını gördü. Jandarma ekipleri, şahısların yanına gittiğinde silahla vurulduğunu belirledi.

VURULAN 3 KİŞİ KARDEŞMİŞ

Çiftlikte vurularak öldürülen Ali Çelik, Mehmet Arslan ile ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mervan Arslan'ın kardeş olduğu ortaya çıktı. Arslan ve Çelik kardeşlerin babalarının farklı olduğu belirlendi. Baba Abdülgani Arslan'ın Yavuzeli'nde bir hayvan çiftliğinde çalıştığı öğrenildi.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, çiftlikten herhangi bir hayvanın çalınmadığını belirlerken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Süleyman Aslan Şehitkamil Gaziantep 3. Sayfa Haberler

title