Haberler

Filistinlilerden Polonya'da "Acımızı Haykırıyoruz" etkinliğiVarşova'daki Filistinliler, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıları kınadı

Güncelleme:

- Filistinlilerden Polonya'da "Acımızı Haykırıyoruz" etkinliği Varşova'daki Filistinliler, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıları kınadı Polonya'nın başkenti Varşova'da Filistinliler, "Acımızı Haykırıyoruz" adlı etkinlik düzenleyerek, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği...

- Filistinlilerden Polonya'da "Acımızı Haykırıyoruz" etkinliği

Varşova'daki Filistinliler, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıları kınadı

VARŞOVA - Polonya'nın başkenti Varşova'da Filistinliler, "Acımızı Haykırıyoruz" adlı etkinlik düzenleyerek, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıları kınadı.

Polonya'nın başkenti Varşova'da yaşayan Filistinliler Şato Meydanı'nda "Acımızı Haykırıyoruz" adlı etkinlik düzenledi. Etkinlikte, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik düzenlediği saldırılar kınandı. İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının sergilendiği etkinlikte, İsrail işgali altındaki Filistin'de günlük yaşamı gösteren film gösterimi yapıldı. Etkinlik kapsamında Polonyalıların Gazze'deki çocuklarla dayanışma duygularını ifade etmeleri amacıyla anı defteri açıldı.

Filistinli Doktor Waleed Abumoamar yaptığı açıklamada, "Polonyalıların çoğu Filistin'de ne olup bittiğini bilmiyor. Çünkü ne yazık ki Polonya medyasında da İsrail ve ABD propagandası hakim. İsrail ve ABD sürekli olarak beyin yıkıyor. Biz bu etkinlik ile halkı bilgilendirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Filistin'e verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Waleed Abumoamar, "Buradan Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenmek istiyorum. Ukrayna'ya Bayraktar SİHA'ları temin ettiniz, Ermenistan ile savaşta Azerbaycan'a destek verdiniz. Sizden Filistin ve Gazze için de askeri ve insani yardım rica ediyorum. Gazze'ye TSK himayesinde bir gemiyle yakıt temin edebilirseniz Filistinliler olarak sizlere müteşekkir olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Varşova Polonya İsrail Gazze Uluslararası İlişkiler 3.Sayfa Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title