Haberler

"Hanginize sıkayım?" diye sordu, sonrası felaket! Melek Nur ölümle pençeleşiyor

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla buluşan 17 yaşındaki Melek Nur Özgener, arkadaşının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı. Şüpheli Ercan D.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Fatih'te yılbaşı akşamı, arkadaşlarıyla oturan 17 yaşındaki Melek Nur Özgener, "Hanginize sıkayım?" diyen arkadaşı tarafından başından vuruldu. Ağır yaralanan genç kızın hastanedeki yaşam mücadelesi devam ederken, 5 yıl önce hapse giren ve bir süre önce tahliye olan 33 yaşındaki Ercan D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, 31 Aralık Pazar akşamı Fatih Cibali Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ercan D., arkadaşları Melek Nur Özgener ve Nisa A. ile buluştu. Buluştuktan sonra Ercan D., Nisa A. ve Melek Nur Özgener ile otururken "Hanginize sıkayım?" dediği esnada silah bir anda patladı. Silahın patlamasıyla Melek Nur Özgener, başından yaralandı. Ağır yaralanan Melek Nur Özgener'i hastaneye getiren Ercan D., daha sonra Nisa A. ile kaçtı. Yaşanan olay üzerine harekete geçen polis ekipleri, Nisa A.'yı tespit ederek ifadesine başvurdu. Nisa A. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Fatih'te Yılbaşı Gecesi Silahlı Saldırı: Genç Kız Ağır Yaralandı

"UYUŞTURUCU SATIYOR, SİLAH KAÇAKÇILIĞI YAPIYOR"

Anne ve babalara seslenen baba Bülent Özgener, "Kızım Melek Nur Özgener şu anda canı ile pençeleşiyor. Arabanın içinde tartışma oluyormuş, 2 kız 1 erkeklermiş. Bildiğim kadarıyla yılbaşı gecesi. Çocuk kızımla aynı arabada olan diğer kıza da senin mi kafana sıkayım, diğer kızın mı kafasına sıkayım demiş. O esnada silah benim kızımda patlıyor. Yapan kişinin fotoğrafları da var. Bu çocuk uyuşturucu satıyor, silah kaçakçılığı yapıyor. Daha öncede bir kişiyi vurmuş. Yani buradan analara, babalara sesleniyorum. Çocuklarının başına böyle bir şeyin gelmesine izin vermesinler. Adalete sesleniyorum. Benim başım yandı, onların başı yanmasın. Kızım 17 yaşındaydı. Şu an kızımın durumu kötü" dedi.

Fatih'te Yılbaşı Gecesi Silahlı Saldırı: Genç Kız Ağır Yaralandı

"AMELİYAT YAPAMIYORLAR"

Genç kızın sağlık durumunun riskli olduğunu söyleyen Baba Bülent Özgener, "Doktorların söylediği bekleyin. Biz de sabırla bekliyoruz. Elimizden bir şey gelmiyor, her şey Allah'tan. Mermi kafasının arkasından girip sağ kulağının arkasından çıkmış. Beyni parçalamış. Ameliyat yapamıyorlar daha çok risk alır diye. Kanamasını durdurmak için krem ile sürerek müdahale ettiler. Polis ekipleri şu anda peşindeler. Ama adam hala geziyor. Acilin önüne geliyorlar. Daha sonra sedye istiyorlar. Sedyenin üstüne koyuyor. Koyduktan sonra adam kaçıyor. Kaçarken de orada bariyerleri kırmış. Polis arkasından bakmış. Hızlıca çekip giderken orada bariyeri kırıyor. Kızımı hastaneye bıraktıktan sonra kaçıyor" şeklinde konuştu.

Fatih'te Yılbaşı Gecesi Silahlı Saldırı: Genç Kız Ağır Yaralandı

HER YERDE ARANIYOR

Yaşanan olay sonrasında polis ekiplerinin Ercan D.'yi yakalamak için çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Melek Nur Özgener'in ise hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Melek Nur İstanbul Yılbaşı Fatih Hastane Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (18)

Kadir:

Allah (C.C.) kıza şifa versin, ancak iki 17 yaşındaki kız ve 32 yaşında olup cezaevinden yeni çıkmış bir erkekle beraber yılbaşı gecesi ne işi var, bu da sorulması gereken ayrı bir soru. arkadaş desen imkanı yok olmaz, sevgili desen bunun hiç ama hiç olmaması gerekir

436
17
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Kadir kardeşim neredeyse kelimesi kelimesine aynı yorumu yazacaktım gerek kalmadı. Kimse kusura bakmasın su testisi misali

yanıt102
yanıt11
Mustafa Krl:

Maalesef günümüz kadınlarının sevdiği erkek modeli gayrimeşru para uyuşturucu yazık gerçekten...

yanıt0
yanıt0
Mert Yalın:

Kapatmayın kardeşim yüzlerini kapatmayın Amerika'da bu tarz insanlara çip takıyorlar toplum uygulamadan görsün bilsin diye bizim ülkemizde yüzünü kapatıyorlar

312
5
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Ailesinin suçu tamamen.

174
26
yanıtYanıtla
uğur baş:

17 yaşında kız dışarıda işi neki

122
19
yanıtYanıtla
Gabriel:

Erkek çocuklarınızı eğitmeyin kız çocuklarının ne işi var dışarda naraları atın siz kadını ne olarak görüyorsunuz beeee

yanıt0
yanıt0
HALİS ER:

Eğlenceyi seviyorlar demek ki

53
32
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

dikkat et senin başına gelmesin..

yanıt0
yanıt0
uğur baş:

17.yaşındaki kızın gece dışarıda işi neki

62
14
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title