Haberler

4 Çinli, İstanbul'un göbeğinde adam kaçırdı! Güvenlik kameraları o anda kayıttaydı

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de 4 Çinli, birlikte maske ticareti yaptıkları eski ortaklarını kaçırdı. Güpegündüz yaşanan kaçırma olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Fulya Ortaklar Caddesi'nde dün 14.00 sıralarında yaşanılan olayda, Çinli iş insanı H.W., bir hukuk bürosundan çıktığı sırada önünü kesen 3 kişi tarafından zorla bir araca bindirilerek kaçırıldı.

KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ

Kaçırılma ihbarı üzerine harekete geçen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerasından plakası tespit edilen Y.Y.'ye ait aracı Plaka Takip Sistemi (PTS) ile takibe aldı. Kaçırılan iş insanının Avcılar'da tutulduğunu belirleyen polis, tespit edilen adrese baskın yaptı. H.W.'yi kurtaran polis, kaçırılmaya karışan Y.Y., F.Y., J.Y. ve L.M.'yi gözaltına aldı.

4 Çinli, İstanbul'un göbeğinde adam kaçırdı! Güvenlik kameraları o anda kayıttaydı

19 BİN 750 DOLARLIK SENET BULUNDU

Adreste yapılan incelemelerde H.W.'ye imzalatılan 19.750 dolar değerinde senet bulundu. H.W.'yi kaçırarak zorla tutan kişilerin, kendilerine borcu olduğu için alıkoyduklarını iddia ettiği öğrenildi.

4 Çinli, İstanbul'un göbeğinde adam kaçırdı! Güvenlik kameraları o anda kayıttaydı

ÖNCEDEN MASKE ÜRETİM İŞİ YAPIYORLARDI

Polis tarafından kurtarılan H.W. ise kendisini kaçıranlarla daha önceden maske üretimi ile ilgili iş yaptıklarını, son işlerinde firmanın sadece kendisiyle çalışmak istemesi nedeniyle kaçırıldığını iddia etti. Eski ortaklarını kaçıran 4 kişi, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Ortaklar Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Kukari Badi:

Ülkeye kimin girip kimin çıktığı belli değil arkadaş. . . Dünyanın öbür ucundaki adamlar ülkemize geçip birbirlerini kaçırıyorlar.

26
2
yanıtYanıtla
biracayipadam:

trajikomik bir yorum ama yine de güldüm.

yanıt0
yanıt0
reis üzülüyor:

yapmayın

5
3
yanıtYanıtla
vatandas :

nerede bu devlet adalet elin cinlisi gelip ülkemizde at kosturuyor mafyalik yapiyor

4
0
yanıtYanıtla
Türkiye''mizin bu duruma gelmesi:

insanin icini acitiyor. bu kadar ne olduklari belirsiz insanin bu ülkede barindirilmasini aklim almiyor. nasil bu hale gelindi ya? nedir bu? canim Istanbul''a gidiyoruz, kendimizi ciddi ciddi yabanci hissediyoruz. her yer ya suriyeli, ya arap ya bilmem kim kayniyor. bu durum cok vahim, bu cok büyük bir tehlike güzel vatanimiz icin. bu kadar insani bu ülke tasiyamaz, kaldiramaz. belki de bunlar daha iyi günlerimizdir. kimbilir daha neler olacak?

2
1
yanıtYanıtla
Nurettin:

Zaten Türkiye yol geçen hanı sıradan bir haber

3
0
yanıtYanıtla
fb:

bu hayvanlar bi tc vatandaşınıda yapabilir ozaman kim verecek hesabı

2
0
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Milletin derdi bizi mi gerdi . Şu yaşam şartları yüzünden aklımızı kaçırmışız , bir de bu olayları mı sorun edeceğiz.

0
2
yanıtYanıtla
İzmirim35:

Onlarda öğrendi Türkiyede gücü yeten yetene. Korkum hintlilerin vs gelip suç işlemeleri

0
0
yanıtYanıtla
Vedat:

Konya da bile cirit atıyor bu çan çin ço lar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title