Haberler

Eski eşinin tehditleri yüzünden eve kapanan kadın Twitter'dan haykırdı: Ölmek istemiyorum

Güncelleme:

Eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanan iki çocuk annesi kadın, boşandıktan sonra da tehditlerin devam etmesi üzerine sosyal medya hesabında "Ölmek istemiyorum" diyerek isyan etti. Evinden çıkamayan genç kadın, yetkililerden yardım bekliyor.

İstanbul'da yaşayan iki çocuk annesi Seyhan Önem, 2007'de evlendiği Zafer Erkan'dan sürekli şiddet gördüğü gerekçesiyle 2018'de boşandı. Ancak Önem, eski eşinin tehditlerine devam ettiğini, ölüm korkusu yaşadığını söyleyerek Twitter'dan "Ölmekten korktuğum için bir aydır evden dışarı çıkamıyorum. Can güvenliğim yok. Ölmek istemiyorum, belki de bunlar son mesajlarım" paylaşımında bulundu. Yetkililerden yardım isteyen çaresiz kadın, Milliyet'ten Çiğdem Yılmaz'a şunları anlattı:

'ECELİNE GÖTÜRECEĞİM' DEDİ

"Yıllarca çocuklarım için bu adamın şiddeti karşısında sessiz kaldım. 2018'de boşandım. Boşandıktan sonra bana sürekli psikolojik şiddet uyguladı. 1 Temmuz'da da beni arayıp, 'Gelip seni evden alacağım, eve de zorla gireceğim. Seni aldıktan sonra döve döve merdivenlerden indireceğim ve eceline götüreceğim' dedi. Hemen polisi aradım, polis ekibiyle birlikte karakola giderek şikâyetçi oldum ve uzaklaştırma kararı aldırdım. O günden beri evde hapis hayatı yaşamaktayım."

"SİLAH FOTOĞRAFI GÖNDERDİ"

"Şikâyetçi olduktan bir gün sonra apartmandaki komşuların zillerini çalarak apartman kapısını açtırdı ve kapıdan tehditlerde bulundu. Uzaklaştırma olmasına rağmen apartmanın önünde bekledi. Telefonda sosyal medyada kendisiyle arkadaş olmamı, neler paylaştığımı görmek istediğini söyledi. Kabul etmeyince hakaret ve tehditte bulundu. Telefonda kendisini engelleyince de ablama silah fotoğrafı gönderip tehdit mesajları attı. Ablam da ben de şikâyetçi olduk."

"SERBEST BIRAKILDI, BİZİ KORUYUN"

"Yaşadıklarımı da Twitter'da paylaşınca hızla yayıldı ve bunun üzerine ifadeye çağrıldı. Ancak ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Karakolda kadın polisler çok duyarlı ama savcılık serbest bırakıyor. Ben ve ailem hayatımızdan endişe ediyoruz. Korkudan evde hapis hayatı yaşıyorum. Yetkililere sesleniyorum, bizi koruyun."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Twitter Haberler

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

500

Yorumlar (18)

cizre:

kim lan bu geri zekalı pislik bu kadar güzel bir bayana işkence yapılırmı sen ne biçim bir varlıksın bu bayan ancak kırmadan ve dökmeden sevilmeye layık insan olan bakmaya kıyamayacak. Bu yazımı okursan seninle evlenmek istiyorum gelsin o zaman tehdit etsin görelim beyrut gibi çökerim üzerine saygılar.

3
13
yanıtYanıtla
kasımpaşalı:

bilader seda sayanın programı degıl burası haber ajansı senı yan sutudyoya alalım evleneceksen gel . . . :))

yanıt5
yanıt0
ehuehu:

ne yürüdü beee :D

yanıt3
yanıt1
HELEDUR:

Şu güzelliğe şu naifliğe kalkan şeyler eller kırılsın nimet lan bu nasıl kıydınız şu kadıncağıza öldürmek ne lan insan şu güzellikle yaşamak için kendi canını feda eder yazıktır.

4
5
yanıtYanıtla
gözlerden feasat akıyor bumu güzel:

sen daha alttan birşeyer görme erdemine sahip seçilmiş kişi olmalısın ; sizin için hastahanelerimizde beyne verilen elektroşok çeşitleri mevcut, bakıyköye git selamımı söyle

yanıt0
yanıt0
Halk:

Sürekli şiddet görüyor ama 2007’den 2018’e kadar evli ohaaa erkekleri TOP yapmaya çalışıyorlar buda bu ülkeye uymuyor o kadar basit kadın kadınlık erekek adamlık yapmalı şiddet olmasın tabi ama kadınde çenesini kapatsın

4
3
yanıtYanıtla
ad:

şov yapıyor

3
2
yanıtYanıtla
MaymunDer:

10 bin yıl önce Firavun bile Hz. Yusuf''un kendini savunma hakkına dokunmamış.

3
0
yanıtYanıtla
yalan:

dolan

2
1
yanıtYanıtla
HABER:

YAZILANLAR HER ZAMAN DOĞRU DEĞİL ÇOK ABARTILIYOR GAZETECİLER TARAFINDAN KESİNLİKLE AKLINLA HAREKET ET SÖZDE FEMİNİST KADIN DERNEKLERINE INANMAYIN KULLANIP BI KENARA BIRAKIRLAR SENI İSTANBUL SÖZLEŞMESİ ADI ALTINDA BÜTÜN AHLAKSIZLIKLARI YAPARLAR KADINI SÖMÜRÜLER HERKES OKUSUN BU İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ AVRUPAİ ŞARTLARLA AİLELERİMİZ YÖNETİLEMEZ TÜRK AİLE YAPIMIZA VE DEVLETİMİZE GELECEK NESİLLERİMİZE CİDDİ ZARARLAR VERİYOR HERKES İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ CİMERE ŞİKAYET ETSİN

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title