Haberler

Çorap fabrikasında kaçak elektrikle Bitcoin üretirken yakalandı

Güncelleme:

Çorum'da eski bir çorap fabrikasında Bitcoin madenciliği üretiminde kullanılan ve piyasa değeri 5 milyon TL olan cihazlar ele geçirildi. Operasyonda cihazların kaçak elektrikle çalıştırıldığı da ortaya çıkarken bir kişi gözaltına alındı.

Çorum'un Alaca ilçesinde eski bir çorap fabrikasına düzenlenen operasyonda Bitcoin üretiminde kullanılan ve piyasaya değeri 5 milyon TL olan cihazlar ele geçirildi. Operasyonda Bitcoin madenciliğini yapan şahıs gözaltına alındı.

KAÇAK ELEKTRİKLE BİTCOİN ÜRETTİ

Bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü ve Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önceden çorap fabrikası olarak kullanılan bir binanın kiralanarak içerisine yerleştirilen cihazlarla Bitcoin üretildiğini tespit etti. Polis ekipleri 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye bastı.

Çorap fabrikasında kaçak elektrikle Bitcoin üretirken yakalandı

GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda fabrikaya içerisine kurulan ve tanesi 10 bin dolar 16 adet Bitcoin makinesi ve bunlara bağlı internet bağlantı sistemleri ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede ayrıca S.A. adlı şahsın kaçak elektrik hattı çekerek cihazları çalıştırdığını belirledi. Operasyonda S.A. gözaltına alınırken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Çorap fabrikasında kaçak elektrikle Bitcoin üretirken yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Operasyon Çorum Güvenlik Suç 3.Sayfa Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500

Yorumlar (7)

Talat:

Savunun, boğa sezonu başlıyor...

18
3
yanıtYanıtla
Adam Bey:

Hattızatında iyi bir şey. Türkiyede çok olması gereken birşey bunlar. Bircoin olsun başka POW konsensüz mekanizmalı kripto madenciliği verimlidir.

6
10
yanıtYanıtla
Ekrem Pür:

Adama mükafat vereceklerine hapise atıyolar ,böyle dehalar az bulunur ! Değerlendirin işde .

9
1
yanıtYanıtla
Yasin Şimşek:

Sürseydin be bizde bekliyoruz piyasayı

6
0
yanıtYanıtla
Hayri:

Buradaki durum coin üretmek mi kaçak elektrik konusumu coin üretmenin suç olduğu hangi kanun hükmüne giriyor acaba coini bu gün için vergisiz alıp satıyosun zaten ee bu da üretiyo ne suç olacakki bence kaçak elektrikten suçlanmıştır

3
0
yanıtYanıtla
Warez Arge:

Çok çekiyo abi bunlar elektrik sobası gibi, arkasındaki soğutma fanlarından belli, Trafodan direct elektrik hattı çektirseydi fırında da iyi ekmek poğaca pişirirdi, insanlarda kendini geliştiriyo abi geri zekalı değiller, insanları bu hale getirenler utansın abi

3
0
yanıtYanıtla
Edep yahu:

Belediyeleri kullanarak hemen heryerde kurulan tekstil fabrikası ve yöresel ürünler pazarı gibi şeylerin denetlenmesi ve hatta hiç bir şekilde ücretsiz destekte bulunulmaması gerekir.Tamamanın arkasında siyasi bir tavassut var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title