Haberler

"Eşimin Aşığını Öldürdüm" Diyen Koca, Cinayet Anını Anlattı: Üst Tarafı Çıplaktı

Güncelleme:

Antalya'da, karısıyla bastığı kuaförü öldüren Y.B. "Evimden çıkan kişinin üst tarafı çıplaktı. Kıyafetini giymeye çalışıyordu. Korkutmak için bıçağı salladım." dedi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde evinin üst katında yakaladığı ve eşiyle birlikte olduğu mahalle kuaförü Ramazan Acar'ı öldüren ve 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanan Y.B savcılık ve mahkeme ifadesinde olayı planlamadığını, terasta yakaladığı şahsı korkutmak için bıçak salladığını ve hemen ambulansı aradığını iddia etti. Y.B daha önce eşinin kendisini aldattığından şüphelenmediğini de söyledi.

'6 AYDIR BANA SOĞUK DAVRANIYORDU'

15 yıldır evli olduğu eşinin kendisine 5-6 aydır soğuk davrandığını, buna anlam veremediğini, eşinin kendisini aldattığından da şimdi şüphelenmediğini söyledi. Bir buçuk ay önce eşinin telefonunda bir şahsın fotoğrafını gördüğünü söyleyen Y.B, bu kişinin kim olduğunu sorduğunda eşinin 'Bir arkadaş' diyerek geçiştirdiğini, bu konuyu bir daha konuşmadıklarını söyledi. Savcılık ve mahkemedeki ifadesine göre zaman zaman yoğunluktan dolayı işyerinde kaldığını söyleyen Y.B o gün de işyerinde kalacağını eşine söyledi. Ancak daha sonra kararını değiştirerek eve yöneldi. Bu durumu eşine haber vermedi. Apartmanın fotoselli ışıklarının yanık olduğunu görünce kendisinden hemen önce birinin apartmana girmiş olduğundan şüphelendi.


'EŞİM SİGARA İÇİYORDU'

Savcılıktaki ifadesinde sonrasını şöyle anlattı:

"Anahtarımla evime girdim. İçeri girdiğimde eşim mutfakta sigara içiyordu. 'Napıyorsun?' diye sordum. Ters bir şekilde 'Sigara içiyorum, görmüyor musun' dedi. Bu tavrından dolayı içime kuşku girdi. Benden önce evimden birinin çıktığını düşünerek tekrar apartman boşluğuna çıktım. Yukarı çıkan merdivenlerin üstünde bir cüzdan buldum. İçine baktım. Nüfus cüzdanı ve para vardı. Nüfus cüzdanındaki resmin daha önce eşimin telefonunda gördüğüm şahsın fotoğrafı olduğunu gördüm. Evimden az önce çıkmış ve üst katlara gitmiş olduğunu düşünerek evime girdim, tezgahın üstünden bıçağı aldım.'


'ÜST TARAFI ÇIPLAKTI'

'Binanın terasa çıkan kısmında bir şahıs gördüm. Üst tarafı çıplaktı. Kıyafetini giymeye çalışıyordu. Beni görünce terasa çıktı, demir kapıyı kapattı. Ben de terasa çıkınca bana doğru hamle yaptı. arbede oldu. Ben de şahsı korkutmak için elimdeki bıçağı salladım. Bu sırada şahsa denk geldiğini fark ettim. Hemen ambulansı aradım.' dedi. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ramazan Acar Antalya Kepez 3.Sayfa Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title