Haberler

Okulda başlayan tartışma mahalleye sıçradı! Kolunu kırıp bayıltana kadar dövdüler

Güncelleme:

İstanbul'da bir grup öğrenci ile tartışan çocuk, ertesi gün sokak ortasında tekme tokat darbedildi. Kalabalık tarafından bayıltılana kadar dövülen çocuğun kolu kırıldı. Oğlu darbedilen baba saldırganlardan şikayetçi olmazken, olay güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

İstanbul'da öğrenciler arasında çıkan tartışma intikam kavgasına dönüştü. Kalabalık bir grup, tartıştıkları Hasan Karasati'nin yaşadığı mahalleye gelerek çocuğu tekme ve yumruklarla bayıltana kadar dövdü. Kolu kırılan çocuk hastaneye kaldırılırken Hasan'ın babası ise taraflardan şikayetçi olmayarak, "Bu çocuklar küçükken onları düzeltelim, bir kez olmuş ama bir daha olmasın" ifadelerini kullandı.

SOKAK ORTASINDA SALDIRDILAR

Dün öğle saatlerinde Esenyurt Sultaniye Mahallesi'nde meydana gelen olayda önceki gün okuduğu okuldaki gençler ile öğrenci Hasan Karasati arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ertesi gününde bu kez kalabalık bir çocuk grubu, Hasan'ın yaşadığı mahalleye geldi. Taraflar arasında tartışma sürerken çocuklar, Hasan'ı sokak ortasında darp etmeye başladı. Kalabalık tarafında yumruk ve tekme atılan çocuk bir süre sonra baygın şekilde yerde yatmaya başladı.

Okulda başlayan tartışma mahalleye sıçradı! Kolunu kırıp bayıltana kadar dövdüler

HASTANEYE ZOR YETİŞTİRDİLER

Olayı gören sokak sakinleri duruma müdahale ederken Hasan'ı babası Adem Karasati, oğlunu hastaneye götürdü. Olay sonrası çocuğun kolunun kırıldığı ve alçıya alınmasının ardından taburcu edildiği öğrenildi. Baba Adem Karasati, konu ile ilgili karşı tarafların ailelerinden davacı olmayacağını söyledi. Yaşanan darp anı ise sokaktaki güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Okulda başlayan tartışma mahalleye sıçradı! Kolunu kırıp bayıltana kadar dövdüler

"HERKES KENDİ ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKSIN"

Hasan'ın babası Adem Karasati, yaşanan olayla ilgili konuşarak "Öğle saatlerinde 6-7 çocuk tarafından benim çocuğum darp ediliyor. Çocuğumu ben alıp hastaneye götürdüm. Kolu kırık. Ancak ben karşı taraflardan davacı olmadım ve olmuyorum çünkü onlar çocuk. Kavga sebebini bilmiyorum ama ufak bir şeydir. Karşı taraf ne düşünüyor bilmiyorum ve karşı tarafı da tanımıyorum. Tabi ki 6-7 çocuk tek bir ailenin çocuğu değil. Karşı taraftakilere tavsiyem herkes kendi çocuklarına sahip çıksın. Kimsenin çocuğu kötü yollara gitmesin ve çeteleşmesin. Bugün bu ufak çocuklar çeteleşirse yarın öbür gün, komşuya, mahalleye kim, ne zarar verecek kimse bilmez. 'Ağaç yaşken o ağacı düzeltelim' derler." ifadelerini kullandı.

Okulda başlayan tartışma mahalleye sıçradı! Kolunu kırıp bayıltana kadar dövdüler

"ÇOCUKLAR KÜÇÜKKKEN ONLARI DÜZELTELİM"

Baba Karasati, "Bu çocuklar küçükken onları düzeltelim. Ailelerle konuştuk. Çocuklardan biri de özür diledi. Ben de 'Bir kez olmuş ama bir daha olmasın' Bugün ben böyle düşünüyorum ama başkası böyle düşünmez. Çocuğumun durumu gayet iyi. Sadece kolu kırık olduğu için alçıya alındı. Karşı taraftan davacı değilim. Başka ailelere de herkes kendi çocuğuna sahip çıksın diyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt İstanbul Çocuk Baba Güvenlik Şiddet 3.Sayfa Güncel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500

Yorumlar (12)

Ahmet Akyol:

Şikayet olmasa da kamu davası açılması gerekir.

501
3
yanıtYanıtla
Zübükzade:

İyilikten maraz doğar şikayetçi olmazsan bir dahakine öldürürler

464
9
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Kesinlikle şikayetçi olmak gerekir aksi halde, Geleceğin suç örgütü olma yoluna gider bunlar.

274
3
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

kamu davasi acilir

132
4
yanıtYanıtla
Mehmet Db:

çocuğa üzüldüm senin gibi babası var diye

106
18
yanıtYanıtla
Yargı Dağıtır:

Ufak tefek diyor ya birde çocuk az daha ölüyordu , babasının skinde değil

yanıt19
yanıt2
berk can:

çocuğuna verdiğin degere bak

82
16
yanıtYanıtla
slim shady:

Zaten bu olay çocukların aileleri ile ilgili. Suçlu olan ailelerdir. Muhtemelen çocuklarına uyarıda bile bulunmamışlardır. Ülkemizde bir çok insan vurdumduymaz ve cahil. Anasının babasının düzeltemediğini sen düzeltemezsin. Bu olay onların yanına kar kalır. Ayrıca mahallede çocuğa laf atarlar, küçük düşürücü laflar ederler. Cezayı onaylayacaktın kardeşim yazık olmuş.

90
2
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

eskiden cüneyt arkın'ın önünü üç eşkiya kesince, bağırırsın erkek iseniz teker teker gelin ulan... şimdi orantı 7:1 oldu... demek istediğim tvde çok şiddet var ve şiddet adaleti yerine getirmek gibi gösteriliyor. yani nasırlaştık... hissetmiyoruz abarttığımızı...

31
0
yanıtYanıtla
Yahya Akçay:

bunlar çete olmuşlar buna kayıtsal kalamazsın

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title