Haberler

Esenyurt'ta 11 yaşındaki çocuğa çarpan minibüsçüye meydan dayağı! O anlar kamerada

Güncelleme:

Esenyurt'ta seyir halindeki bir minibüs, aniden yola çıkan 11 yaşındaki çocuğa çarptı. Minibüsün ani fren yapmasına rağmen aracın altında kalan çocuk hastaneye kaldırılırken, minibüs şoförüne kaza nedeniyle çevredekiler tarafından meydan dayağı atıldı. Olay ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta dün öğle saatlerinde Esenyurt Atatürk Mahallesi Dağhan Sokakta meydana gelen kazada, sokak üzerinde seyreden minibüsün önüne, 11 yaşındaki Hasan Efe Çetin aniden atladı. Minibüsün ani fren yapmasına rağmen çocuk aracın altında kaldı. Minibüsün altında kalan Çetin'in bacağında kırık meydana gelirken, çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

KOLTUĞUNDAN İNDİRİP, MEYDAN DAYAĞI ATTILAR

Yaşanan kaza sonrasında çocuğun yaralandığını gören vatandaşlar, minibüs şoförünü darp etmeye kalktı. Minibüsçüyü koltuğundan indiren çevredeki vatandaşların darp girişimini ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, 11 yaşındaki çocuğa minibüsün çarptığı ve çevredeki vatandaşların minibüs şoförüne darp girişimi gözüküyor. Çocuk, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kaza sonucunda minibüs şoförü ise gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hasan Efe Esenyurt 3. Sayfa Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (32)

Turk 182:

iyide minibüs şoförünün suçu yokki,görüntüde net çocuk yola direkt hızlı bir şekilde çıkıyor,gelen cahiller çocuğa bakacağına şoföre saldırmışlar

20
2
yanıtYanıtla
ALPER TUNGA,:

ANİDEN ARABANIN ÖNÜNE ATLAYANBİRİSİ İÇİN SÜRÜCÜ NE YAPABİLİR Kİ!

16
2
yanıtYanıtla
Sercan:

Cahil bir toplumuz, kısa ve net.

16
0
yanıtYanıtla
Kartel:

Cahil olabiliriz ama ne ara bu kadar vicdansız ve iğrenc bir toplum olduk ? Belki de hep böyleydik.

yanıt5
yanıt0
fatih:

Şimdi burda şöförün ne suçu var fırlama bir çocuk kanguru gibi zıplıyor yola ki zaten adam da ezmemiş. Asıl dayağı anne baba yemeli böyle beyinsiz çocuklar yetiştirdikleri için

12
2
yanıtYanıtla
misafir:

adam dövmek için neden bulmaya gerek yok üçbeş çapulcu ciğersiz çıkmış suç cocuğun şöförün darp raporu alarak şikayetçi olması gerek

9
1
yanıtYanıtla
İLO.....:

ULAN COCUKTA SUCC

10
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

Millet Saldıracak Yer Arıyor Bu Çocuğun Anası Babasına Atmak Lazım Sopayı

10
0
yanıtYanıtla
Ff:

Şaşırdık mı hayır. Cahilerin olduğu bolge . Suru gibiler biri atlayınca hepsi atlar .

8
0
yanıtYanıtla
HERO:

Aniden yola fırlıyor, şoför görür görmez firenlemiş daha ne yapsın? adama vahiy mi gelecekti de lap diye durup çarpmayacaktı töbee. .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title