Haberler

Eldiven Takıp Girdikleri Evi Soydular

Eldiven takıp girdikleri evi soydular Sultanbeyli'de 2 hırsız, 8 aylık evli çiftin evini altını üstüne getirdi Evden nakit para, ziynet eşyası, takı ve elektronik cihaz çalan hırsızlar kayıplara karıştıİSTANBUL - Sultanbeyli'de 8 aylık evli bir çiftin evine pencereden giren 2 hırsız,...

Eldiven takıp girdikleri evi soydular

Sultanbeyli'de 2 hırsız, 8 aylık evli çiftin evini altını üstüne getirdi

Evden nakit para, ziynet eşyası, takı ve elektronik cihaz çalan hırsızlar kayıplara karıştı

İSTANBUL - Sultanbeyli'de 8 aylık evli bir çiftin evine pencereden giren 2 hırsız, dairenin altını üstüne getirdi. Evden 5 bin lira ile 5 bin lira değerinde ziynet eşyası, takı ve elektronik cihaz çalarak kayıplara karışa hırsızların, çevrede dolaşmaları ve eve girmeden önce eldiven takmaları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Hırsızlık olayı, geçtiğimiz Cuma günü saat 18.00 sıralarında Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi'ndeki 2 katlı bir binanın giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde semtte dolaşan yaşları küçük 2 hırsız, önceden gözüne kestirdikleri bir binanın önüne geldi. Binanın etrafında birkaç tur atan hırsızlar, hiç kimsenin olmamasını fırsat bilerek giriş katına yaklaştı. Evi gözetleyen hırsızlar ardından harekete geçerek pencereden içeriye girdi. Evi karıştıran hırsızlar, 5 bin lira nakit para, 2 adet altın yüzük, 2 adet dizüstü bilgisayar ve ziynet eşyalarını çalarak kayıplara karıştı. Hırsızların sokakta dolaştıktan sonra eve girdikleri o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 2 hırsız binanın önüne geliyor. Burada bir süre duran hırsızlar ardından çevresinde birkaç tur atıyor. Etrafı kolaçan eden hırsızlar daha sonra binanın giriş katına yaklaşıyor. Pencereden içeriyi gözetleyen hırsızlar ardından cebinde eldivenleri çıkartıyor. Parmak izi bırakmamak için kısa sürede eldivenleri giyen hırsızlar, ardından açtıkları pencereden eve giriyor.

8 aylık evli çiftin evini altını üstüne getirdiler

Sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan ev sahibi Sinan Şahin, akşam saatlerinde eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında şaştı kaldı. Pencerenin açık olduğunu fark eden Şahin, eve girdiğinde her tarafın darmadağın edildiğini gördü. Evi kontrol eden Şahin, hırsızlık yapılması üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen inceleme ekipleri, evde parmak izi incelemesi yaptı. Öte yandan hırsızların televizyonu yerinden söktükleri ancak pencereden sığmadığı için koltukta bıraktıkları görüldü.

"Param ve evlilik yüzüğüm gitti"

Ev sahibi Sinan Şahin, "Sabah işe gittim, akşam iş dönüşünde benim hırsızlık olayı gerçekleşmiş. Eve geldiğim anda camın açık olduğunu fark ettim ve o anda 155'i aradım. Polis ekiplerinin gelmesini bekledim. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri gelerek kapıyı açtı. İçeride tespit yaptılar. Bende zaten o anda hiçbir yere dokunmadım. Kamera görüntülerinden izlediler ve yardımcı oldular. İçeride bir miktar param vardı, dizüstü bilgisayar, altın yüzüğüm, kol saatim ve birkaç takı setim gitti" dedi.

Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, eşkali belirlenen zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sinan Şahin Sultanbeyli 3.Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title