Haberler

Edirne'de yılbaşı eğlencesinde yaşanan kavgada genç bıçaklandı

Güncelleme:

Edirne'nin Karaağaç Mahallesi'nde bir mekanda yılbaşı eğlencesi sırasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmaya dahil olan bir genç, eski erkek arkadaşını bıçaklayarak yaraladı. Yaralanan genç ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Edirne'de yılbaşı eğlencesinde 'laf atma' tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanan 27 yaşındaki genç yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, olayın şüphelisi 22 yaşındaki gençte tutuklandı.

İddialara göre; Edirne'nin Karaağaç Mahallesi'nde bir mekanda yılbaşı eğlencesi yapan 23 yaşındaki kadın E.Y.A ile eski erkek arkadaşı 27 yaşındaki Y.K. arasında tartışma yaşandı. Mekanın dışına taşan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı görünce olaya dahil olan kadının 22 yaşındaki sevgilisi O.K., yanındaki bıçakla eski erkek arkadaş Y.K.'yı göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Bıçaklanan Y.K. ambulansla hastaneye kaldırılırken, kadın ve erkek arkadaşı ise arabayla hızlıca olay yerinden kaçtı. Olayın şüphelisi O.K. suç aletiyle birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan O.K. sevk edildiği mahkemece 'Kasten Öldürmeye Teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Y.K. ise, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yılbaşı Edirne Olay Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title