Haberler

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü 2023 yılında 10 binin üzerinde şikayeti değerlendirdi

Güncelleme:

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, görev bölgesindeki şikayetleri titizlikle değerlendirerek çalışma yaptı. İşyeri denetimleri, cezai işlemler ve dilenci ve seyyar satıcılarla mücadele gibi konularda faaliyet gösteren müdürlük, 2023 yılında 10 binin üzerinde şikayeti sonuçlandırdı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2023 yılında 10 binin üzerinde şikayeti titizlikle değerlendirerek çalışma yaptı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, görev bölgesi içerisinde 7/24 esasına dayalı şekilde haber merkezi, ruhsat servisi, pazar servisi, trafik ekibi, şikayet ve denetim ekibi, dilenci ve seyyar ekibi, çevre kirliliği kontrol ekibi, konuralp ve kalıcı konutlar ekipleriyle denetim hizmetini yerine getirmeye devam ediyor.

İşyeri denetimleri

Ocak ayından bugüne toplam 10 binin üzerinde şikayeti titizlikle değerlendiren müdürlük, 518 adet işyerine iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı verilmesini sağlarken, 138 işyeri hakkında alınan encümen kararının yanı sıra ruhsat işlemlerini tamamlamayan 28 işyerini de mühürlenerek faaliyetten men edilmesini sağladı.

129 bin 957 TL cezai işlem uygulandı

Kendilerine ulaşan şikayetleri de hızlı şekilde değerlendiren müdürlük, İşyeri Denetimi, Çevre Kirliliği Denetimi, Fiyat Etiketi Denetimi olmak üzere bin 618 adet şikayetin sonuçlandırılmasını sağlarken, söz konusu denetimlerde 129 Bin 957 TL idari para cezası işlemi uyguladı.

Pazarcı esnafı yeni yerine kura ile yerleştirildi

Aziziye Mahallesinde yapılan yeni pazaryerinin hak sahipleri ile olan tüm yazışmaları ve kuraları ile birebir ilgilenen müdürlük, 337 adet devir ve 142 encümen kararı ile ilgili yasal işlemler yapılmasına da ön ayak olurken, çevre kirliliği denetimlerinde kendilerine gelen 444 talep ve şikayeti de değerlendirilerek sonuçlandırdı.

Dilenci ve seyyar satıcılarla mücadele

Dilenci ve Seyyar satıcılarla mücadelesini de devam ettiren Zabıta Müdürlüğü, 285 dilenci ve seyyar satıcıya yönelik idari yaptırım kararını uygulayıp, faaliyetten men ederken, karakol ekipleri de görev ve sorumluluk alanı içerisinde bulundukları bölgelerde gelen talep ve şikayet, mühürleme, işyeri denetimi olmak üzere 2 Bin 87 işlem gerçekleştirdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zabıta Müdürlüğü Düzce Belediyesi Yerel yönetim Çevre Güvenlik 3.Sayfa Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title