Haberler

Otomobili ile domuz avlamaya çalışan vatandaş canından oldu

Güncelleme:

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde otomobili ile domuz avlamaya çalışan bir kişi, aracının şarampole düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Kepsut ilçesinin Karagöz Kırsal Mahallesi'nin Kocadere Gökyer mevkiinde meydana gelen kazada otomobili ile domuz avlamaya çalışan Cevdet Karabulut, aracının şarampole kayması sonucu hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ, KAZA ANINDA HAYATINI KAYBETTİ

Otomobilin şarampole düştüğünü gören vatandaşlar, 112 Acil Sağlık hattını arayarak yardım istedi. İhbar sonrası olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücünün kaza esnasında hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma kazayla ilgili incelemesini sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Balıkesir Kepsut 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (27)

Düzeltici:

Belki de bu bir uyarıdır geridekilere. Yok tarlayı biçti, yok ekine girdi, yok evi bastı . Bunlar hikaye. Onlarında bizim kadar yaşamaya hakları var. Seversin sevmezsin.

19
12
yanıtYanıtla
Trabzon:

Ava giden avlanır

20
8
yanıtYanıtla
Vatandas:

Hayvanlarin ahi mi tuttu!

14
10
yanıtYanıtla
Nokta:

Domuz u savunan arkadaşlar domuz tarim ürünlerine zarar veriyor ayrıca eti de dinimizce haramdır. Ve daha bir çok zararı vardır.

14
6
yanıtYanıtla
VIRGUL:

Öylesine bencil varlıklarız ki , ticari emellerimiz için hayvanların yaşam alanlarını tarım alanı adı altında yok ediyoruz. Sonra da ürünlerimize zarar veriyor diyerek onları katlediyoruz. Yazık , yaradan bize akıl vermiş ama biz onu sadece ticaret için kullanıyoruz. . .

yanıt2
yanıt1
ALİ:

KARŞIDAKİNİN BİR CAN OLDUĞUNU DÜŞÜNMEMEK NASIL BİR DUYGU

13
6
yanıtYanıtla
organik adam:

Neye niyet neye kısmet, o da bir candır neticede, belkide küçük yavruları vardı, adalet yerini bulmuş diyebilir miyiz?

7
11
yanıtYanıtla
biri:

Adalet demeyelim Allah bilir. Yine de avlanmaması gerektiğine ben de inanıyorum.

yanıt5
yanıt4
Düşüncesizler Sussun.:

Arkadaşlar köyde yaşayanbilir domuzun tarıma verdiği verdiği neye niyet neye kısmet gibi yazımlar yanlıştır. Allah bilir abimizin yaptığının doğru yanlış olduğunu sizin sadece Allah rahmet eylesin demeniz yeterli yada haberi okuyun geçin. Bu haberi okuyan sizin ailenizden biriside olabilirdi. Ölümün heran kime nasıl geleceği belli değil düşünüp öyle yazın yazıyorsanız. . . . . .

12
2
yanıtYanıtla
iZMiRLi AMA CAKMA DEGiL:

Aracta hasar yok, olsa olsa kalpten mevta olmustur beceriksiz. . . Kendisi hic kusuruma bakmasin, böylelerine rahmet falan dilemem, ben de böyle gidersem bana da kimse dilemesin. La kendini ''Thelma'' ya da ''Louise'' mi sandiydindi?

3
10
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title