Haberler

Doktorun silahlı saldırıda öldürüldüğü Konya Şehir Hastanesi'nden ilk görüntüler

Güncelleme:

Konya Şehir Hastanesi'nde yaşanan saldırı Türkiye'nin gündemi oturdu. Farklı bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan şahıs, Konya Şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya'yı öldürüp intihar etti. Saldırının ardından hastane çalışanlarının yaşadığı panik anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Konya Şehir Hastanesi'nde bir poliklinikte feci bir olay yaşandı. Elde edilen bilgilere göre Yunan Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olan Hacı Mehmet Akçay isimli şahıs, Konya Şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya ile tartışmaya başladı.

DOKTORU SİLAHLA VURDU

Tartışma sonrasında doktoru silahla vuran Mehmet Akçay, aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır olan Karakaya ile Akçay ameliyata alındı. Ağır yaralanan doktor ve saldırgan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN DOKTORU SORUMLU TUTTU

Öte yandan, saldırının gerekçesine ilişkin dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Saldırganın Mehmet Akçay'ın annesinin 1 ay önce kalp krizinden öldüğü tespit edildi. Akçay'ın annesinin ölümünden doktor Ekrem Karakaya'yı sorumlu tuttuğu için saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

PANİK ANLARI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Duyanları üzüntüye boğan olayla ilgili ilk görüntüler de ortaya çıktı. Konya Şehir Hastanesi'nde diğer sağlık çalışanları ve güvenlik görevlilerinin, olayın gerçekleşmesinin ardından panik içerisinde sağa sola kaçıştıkları görülüyor. Hastane çalışanlarının panik anları, cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3. Sayfa

Konya 3. Sayfa Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (1)

Dr.Kimbel:

Hemen yurtdışına gidin Türkiyede ssğlık hizmeti gerekmez,

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title