Haberler

Doğal gaz faturaları "0" TL gelmeye başladı! Açıklama kısmında bakın ne yazıyor

Güncelleme:

Karadeniz gazının sisteme aktarılması ile 24 Nisan-1 Mayıs arasındaki doğal gaz faturalarından bedel talep edilmeyeceği duyurulmuştu. Eve gelen faturalarda ödenecek bedeli 0 TL olarak yansıtılırken, hemen altında "Bu faturanıza esas tutar, Cumhurbaşkanlığı düzenlemeleri çerçevesinde Devlet tarafından karşılanmıştır. Karadeniz gazımız hayırlı olsun" yazısının olduğu görüldü.

AK Parti'nin Eskişehir'den milletvekili adayı gösterdiği Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bugün Bilecik'in Bozüyük ilçesinde seçim bürosu açılışına katıldı. Dönmez, burada yaptığı açıklamada, bu ay vatandaşların doğal gaz faturası ödemeyeceğini söyledi.

"BEDELİ 0 TL OLARAK GÖRECEKSİNİZ"

Dönmez, "Bu ay gelecek faturalarda, evet tüketim değerini göreceksiniz, tüketim bedelini göreceksiniz, ama son satırda ödenecek bedeli sıfır olarak göreceksiniz" diye konuştu.

Doğalgaz faturalrı '0' TL gelmeye başladı

"FATURADAKİ YAZI DİKKAT ÇEKTİ"

Evlere gönderilen doğal gaz faturalarında, "Bu faturanıza esas tutar, Cumhurbaşkanlığı düzenlemeleri çerçevesinde Devlet tarafından karşılanmıştır. Karadeniz gazımız hayırlı olsun" yazısının olduğu görüldü.

HEM SEVİNDİ HEM TEŞEKKÜR ETTİ

Çorum'da doğalgaz faturası '0' lira gelen Sungurlulu vatandaş Abdullah Kayış, bu duruma hem sevindi hem de yetkililere teşekkür etti.

Doğalgaz faturalrı '0' TL gelmeye başladı

Doğalgaz faturalrı '0' TL gelmeye başladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karadeniz 1 Mayıs 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

Cengiz Ayhan:

Yazın gelse ne olur gelmese ne olur.kışın yapsaydınız.seçim kandırmacası.

764
466
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

250/300? beğenmedim mi

yanıt15
yanıt20
Blue Blue:

Gaz vanaları ne zaman açıldı sence açılış yaparken bu müjdeyi veren reis bir çok metro köprü açılış yapıldığında reis ücretsiz dedi demek ki neymiş reis bunu hep yapıyor

yanıt33
yanıt55
Blue Blue:

Şimdi reis bunu ne zaman yaptı açılışta demi gaz ilk ulaştığında köprü metro metrobüs bütün açılışlarda hep ücretsiz yaptı demekki neymiş reis bunu hep yapıyor ilk düşün sonra yaz

yanıt24
yanıt53
Deniz Özdemir :

Sevin amcam sevin her ay zam geliyor gelecek kış fazlasiyla ödersin

604
341
yanıtYanıtla
Haşim Örnek:

Hazmedemiyorsunuz değil mi yazıklar olsun bu kötü yorumları yapanlara az kaldı az sabdedin başa geleceğiz inşallah

252
618
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

Haşim seni yine kandırmışlar. Seçim aldatmacası seçim. Bir de oy kullanacaksın vah ülkem vah!

yanıt59
yanıt24
erkan tortumcu:

kim başa gelecek memleket partisi mi

yanıt11
yanıt24
ERKAN :

ya sizin kafanız nasıl çalışıyor anlamıyorum niye hazmedemesin millet. yazın 1 aylığına bedava verdiğin gazın çok faydası yok ona sitem ediyorlar siz ise her şeyi muhteşem kabul ediyorsunuz. 1 ay bedava yapacağına gazda yüzde elli indirim yapsalar ya

yanıt60
yanıt18
Serhat Şahin:

Her sene seçim olsun yoksa gün yüzü yok bize :))

671
161
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title