Haberler

Uçurumdan yuvarlanan aracın içinde sıkışan sürücü feci şekilde can verdi! 4 yaşındaki oğlu yanı başında ağlarken bulundu

Güncelleme:

Diyarbakır'da oğlunu da alıp araçla gezintiye çıkan şahıstan bir süre haber alınamayınca, ekipler bölgede arama yapmaya başladı. Duydukları ses üzerine uçurumun kenarına yönelen ekipler, 4 yaşındaki küçük çocuğu ağlarken buldular. Babanın ise uçurumunda yuvarlanan aracın içinde sıkışarak feci şekilde can verdiği öğrenildi.

Kaza, Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesine bağlı kırsal Hindibaba Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, elektrik teknisyeni Sedat Tekin, dün akşam saatlerinde oğlu Hamza'yı da alarak otomobiliyle gezintiye çıktı. Eşi, uzun süre Sedat Tekin'e ulaşamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

AFAD EKİPLER ARAMA YAPTI

Çevrede arama çalışması başlatan jandarma ve emniyet ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarından ilçe merkezi ve ana güzergahlarda aracın izine rastlamayınca çevrede çalışma yürüttü. AFAD ekipleri tarafından yapılan arama çalışmalarına ilçe Kaymakam Tuncay Kaldırım ve İlçe Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe de katıldı.

KÜÇÜK ÇOCUĞU AĞLARKEN BULDULAR

Ekipler ve köylüler, saat 23.00 sıralarında mahalle yakınlarında yaklaşık 130 metre yükseklikteki uçurumun dibinde çocuk ağlama sesi duyması üzerine yamaçtan inen jandarma ekipleri, araç sürücüsü Hamza Tekin'i ölü, otomobilin dışında ise 4 yaşındaki Hamza isimli küçük çocuğu ağlarken buldu.

KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Küçük çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, Diyarbakır AFAD'a bağlı 12 kişilik özel dağcılık ekibi ve Çüngüş Belediyesi itfaiye erlerinin uzun süren çalışması sonucu hayatını kaybeden Sedat Tekin'in cansız bedeni araçtan çıkarıldı.

Tekin'in cesedi otopsi yapılmak üzere hastaneye götürülürken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Hisarcık Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Bakmadan Geçme

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title