Haberler

Dalgıçlar, Silahların Gölgesinde Ceset Aradı

Güncelleme:

Adana'da PKK yandaşlarının sık sık eylem yaptığı mahaldeki sulama kanalında kaybolan gencin cesedi, otomatik silahların gölgesinde arandı.

Adana'da PKK yandaşlarının sık sık eylem yaptığı mahaldeki sulama kanalında kaybolan Suriyeli 19 yaşındaki Ali İlhan'ı cesedi, otomatik silahlar ve zırhlı aracın gölgesinde arama yapan dalgıç polisler tarafından bulundu. Bu sırada bazı gençler de kanalda yüzmeye devam etti. Olay yerine gelen gencin 3 ablası ise sinir krizi geçirdi.

DALGIÇ POLİSLER SEVK EDİLDİ

Suriye'den kaçarak Adana'ya gelen Ali İlhan, merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu mahallesindeki akrabalarının yanına sığınıp, tarım işçisi olarak çalışmaya başladı. Aşırı sıcaklar nedeniyle tarlada bunalan Ali İlhan, öğle saatlerinde Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına girdi. Yüzme bilmeyen Suriyeli genç, akıntıyla sürüklenmeye başladı. İhbar üzerine sağlık ekipleri, Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polisler sevk edildi.

SİLAHLARIN GÖLGESİNDE CESET ARADILAR

Ali İlhan'ın girdiği sulama kanalının bulunduğu mahalle, PKK terör örgütü yandaşlarının eylem alanı ve güvenlik güçlerine yönelik saldırıların sık görüldüğü bölge olması nedeniyle geniş güvenlik önlemi alındı. Zırhlı ekip aracı ve otomatik silahlı meslektaşlarının gözetiminde hazırlık yapan dalgıç polisler, sulama kanalına girdi. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu Suriyeli gencin cesedi bulundu.

GENÇLER YÜZMEYE DEVAM ETTİ

Ali İlhan'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu arada bazı gençlerin aynı kanalda serinlemek için yüzmeye devam etmesi de dikkat çekti.

UMUTLA KOŞTULAR AMA CANSIZ BEDENİNİ GÖRDÜLER

Öte yandan İlhan'ın ablaları Kevser, Sema Nur ve Hira da koşarak olay yerine geldi. Genç kızlar kardeşlerinin sağ salim çıkartılması için bir umutla beklemeye başladı. Su altı ekibi sulama kanalında yaklaşık 1 saat boyunca arama yaptı. Ekipler arama sonucunda İlhan'ı suya girdiği yerin yaklaşık 4 kilometre uzağında bulup kanaldan çıkardı. Bu sırada İlhan'ın kız kardeşleri onun bulunduğunu görünce umutla ona doğru koştu. Ancak olay yerine geldiklerinde kardeşlerinin cansız bedenine görünce "Ali" diye bağırıp gözyaşlarına boğuldular. Genç kızların yaktıkları ağıtlar orada bulunan herkesi ağlattı.

SON KEZ GÖRMEK İSTEDİLER POLİS İZİN VERMEDİ

Genç kızlar İlhan'ı son bir kez olsun görmek istedi ancak polisler izin vermedi. Ali İlhan'ın cansız bedeni ambulans ile morga götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ali İlhan Seyhan Suriye 3. Sayfa Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500

Yorumlar (12)

ALLAH 1 DEVLET 1:

GİTSİNLER PKK Yİ ÇAĞIRSINLAR RAHATSIZ OLDULARSA PKK BULSUN KAYBOLAN VATANDAŞLARINI

18
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

utanmaz insanlar burda bi acı var onasıl mahhaleyi tanıtmak

12
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

dağlıoğlu kiremithane şakirpaşa hepsi pkk yuvası . . .

16
5
yanıtYanıtla
müslüman:

allah suriye de savaşa sebep olanlara, suriyelileri mülteci duruma düşürenlere, onların canları üzerinden çıkar pazarlıkları yapanları aynı duruma düşürsün, aynı şekilde canlarını yaksın, kahru perişan eylesin amin

19
0
yanıtYanıtla
analiz:

hepsini zehirleyin gitsin

7
9
yanıtYanıtla
1453:

aman ha bunlar kallestır dikat edin nede olsa cok cahiller coooooooooooooooooooooooook

10
6
yanıtYanıtla
ADANASIZ TÜRKİYE:

yinemi ADANA. . . İĞRENİYORUM ADANADAN

8
7
yanıtYanıtla
KRAL-ADANALI:

ŞU MÜBAREK RAMAZANDA SENİN GİBİ BOŞ İNSANLARA SÖZÜM YOK

yanıt3
yanıt0
..:

ben olsam devlet fln dınlemem polis olsam şahsen bana molotof vs atıcak onu mermi manyagı yaparım sonucu ne olursa olsun vatan haının sonu ölümdür

7
6
yanıtYanıtla
PÖH:

HÜKÜMET TERÖRİSTİ POLİSİNDEN ÇOK SEVİYOR BİL İSTEDİM BUNU polis vuruldugunda ambulans göndertmeyen hükümet terörist yaralandıgında vali emir veriyor çabuk ambulans yollayın diye

yanıt4
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title