Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın Fatih Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

İstanbul'da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Eski İsmailağa Cemaati lideri Mahmud Ustaosmanoğlu'nun vefatı üzerine İsmailağa Cemaati'nin başına geçen Hasan Kılıç, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 94 yaşında hayatını kaybeden Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve Kılıç'ın çok sayıda yakını katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

CÜBBELİ AHMET HOCA DA CENAZE TÖRENİNDE

Öte yandan kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan ve son olarak rabıta tartışmasıyla İsmailağa Cemaati ile ilişiği kesilen Ahmet Mahmut Ünlü de cenaze merasimine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Kılıç AK Parti Dini 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (49)

Mmmttt:

Hakikaten bilmiyorum ve merak ettiğim için soruyorum gerçekten. Bu cemaatler napıyor amaç nedir ne iş yaparlar. Ne üretir nasıl işler nasıl çalışır neye çalışırlar. Ne katarlar insanlığa ülkeye faydaları nelerdir. Bilen biri varsa bana açıklar mı

547
212
yanıtYanıtla
İnanç Akçay:

Dinsel gruplar kurarak kitleleri dinle kandırıp daha sonra bu kitleleri siyasal yonlendirirler amaç kitleyi siyasi partilere satmak, anlican hem kitlenin parasını toplar hemde siyasi destek verdiği partinin, bir nevi oy satar

yanıt483
yanıt295
sade vatandaş:

bir müslümanın rehberi Kuran lideri peygamberimizdir Hz Muhammed Mustafadır tarikatlar islamın içine fitne sokarak Allaha değil şirke girip şeyh dedikleri sapkınlara itibar edenler günaha girerler

yanıt421
yanıt196
Simuz ER:

Soruş amacın belli, cevap vermeye gerek yok.

yanıt196
yanıt245
Verdik y gorduk etkiyi:

Gunahsiz bir garip ölse sessiz sedasiz kimsenin haberi yokken gömülür gider. Satafat icinde saraylarda yasayan ornek muslumanlar bir yanda siyaset bir yanda din kolkola diz dize cenaze namazi kiliyor. Bunlari saksaklayanlar da cenneti arzuluyor, ne buyuk ikilem, ne buyuk cikmaz..

247
91
yanıtYanıtla
Fondaşsavar:

Sen o cemaatin kaç fakir doyurduğunu biliyormusun ki?

yanıt8
yanıt38
Agacan Cenk:

Şöyle bi yorumlara baktım da bu vefat eden kişinin herhangi bir konuda olumsuz bişe duydunuzmu adamlar kimsenin kafasına silah dayamiyor kişi kendi isteği ile gidiyor sohpete herkez bence önce kendine baksın boş yorum yapmayın

147
183
yanıtYanıtla
esrefpasali:

agacan bos yorum olmus,

yanıt106
yanıt68
Mustafa TekkaleMMM:

Bunlar oturduğu yerde nasıl lüks Mercedeslere biniyor onu da anlatsana

yanıt145
yanıt38
serdal koç:

Tmm kardeş nr yaptıklarını başkalarına sormaktan ise içlerine gir ve kendi gözlerinle gör

94
43
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title