Haberler

Çöp evde esir tutulan Muhammet'in annesi ilk kez anlattı: Doğduğundan, babasının haberi yok

Güncelleme:

Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada baygın halde bulunan Cem Muhammet A.'nın annesi Yasemin A. polisteki ifadesinde, 2013 yılı başlarında 'Muhammet' adlı bir kişiyle tanışıp, gönül ilişkisi yaşadıklarını belirterek, "2013 yılında oğlum dünyaya geldi. Çocuğumun babası oğlumun doğumu için kararsızdı. Ben de bu süreçte kendisinden ayrıldım. Onun haberi olmaksızın Cem Muhammet'i doğurdum" dedi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi'nde, 21 Temmuz'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulup, baygın halde bulunan Cem Muhammet A., Antalya'da oturan annesi Yasemin A.'ya teslim edildi. Kamuran Pınar A. ifadesinin ardından tutuklanırken, Cem Muhammet ise savcılık emriyle Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince annesinin yanından alınarak, tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Durumu her geçen gün iyiye giden Cem Muhammet'in tedavisine devam ediliyor.

"OĞLUM BANA 'YASEMİN', BEN ONA 'CEM' DERDİM"

Çocuğunu alıkoyduğu ve kendisine göstermediği gerekçesiyle kardeşinden şikayetçi olan Yasemin A. polisteki ifadesinde, Kamuran Pınar A.'nın oğluna kendisini annesi olarak tanıttığını kaydetti. Yasemin A. ifadesinde, "Rahmetli annem, çocuğumla annelik bağı kurmamam için 'annem, oğlum' diye birbirimize hitap etmemizi yasaklamıştı. Oğlum bana 'Yasemin', ben ona 'Cem' diye hitap ederek telefonda konuşurduk. Annemin bu şekilde davranmasının sebebi ise kardeşim Kamuran Pınar A.'nın oğluma kendisini annesi olarak tanıtması. Benim yüz yüze görüşme taleplerimi hep reddettiler. Annemin bana çocuğumu göstermemesinin sebebinin, kardeşim Pınar A.'nın Cem'i kendi çocuğu gibi sahiplenmesi olduğunu düşünüyorum" dedi.

"BABASI, OĞLU OLDUĞUNU BİLMİYOR"

Yasemin A. ifadesinde, eski eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 2012 yılında boşandığını, 2013 yılı başlarında 'Muhammet' adlı bir kişiyle tanışıp gönül ilişkisi yaşadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Çocuk sahibi olmak istediğim için 2013 yılında Muhammet'ten olma Cem Muhammet A. isimli çocuğum dünyaya geldi. Çocuğumun babası oğlumun doğumu için kararsızdı. Ben de bu süreçte kendisinden ayrıldım. Onun haberi olmaksızın çocuğum Cem Muhammet'i doğurdum. Çocuğumun bütün velayet hakları doğumdan beri benim üzerimedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Görükle Antalya Bursa 3. Sayfa Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500

Yorumlar (9)

Demir Acer :

bu cocugu bu aileden uzak tutun, bu kadinida tutuklamak lazim

32
1
yanıtYanıtla
MAMOS BUSINESS SERVICE:

ne tuhaf insanlarsınız. Aile feci ya. Bu kadına çocuğu vermesinler

23
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Senin ne olduğunu biz biliyoruz bize kendini anlatıp midemizi bulandırma.

19
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bravo mahalle sakini ismiyle yazan kardeşim.Çok güzel yorum yapmışsın.Şu an için anneliğini hatırlayan bu hissiyatsız kadını şimdi Tüm Türkiye çok iyi tanıyor !

yanıt5
yanıt1
Mikail arman:

Çocuk bu aile içinde yaşadığı psikolojik tramvadan sonra tekrar bu aileye verilirse geçmişte yaşadıklarını devamlı hatırlayacaktır.Anneler, elbette değerli varlıklardır. Ancak çocuk sevgisinden uzak, sevgi duygularını yitirmiş bencilleşmiş anneler değil.

12
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben almanyada hem hobi hem ticari olarak cesitli cins zor bulunan kus ve tavuk yetistiriyorum inanin ilk defa yavru cikaran düsünme duygusu olmayan hayvanlarin bile Allahin verdigi bir ögretiyle yavrularini gece gündüz nasil besleyip koruyarak büyüttügüne sahit oluyorum ve insanlarin nasil bu kadar bencil ve vicdansiz olabilecegini anliyamiyorum.

10
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Umarım Devletin çocukla ilgilenen aile kurumları, özelliklede adli kurumlar,sorumluluktan uzak ve çocuklarına ilgisiz olan bu aile' ye çocuğu teslim ederek yeniden mağduriyetine sebeb olmazlar !

10
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Yuh yani yahu.Bu nasıl bir annedir.Konuştukça, itiraf ettikçe batıyor.Ben çok fakir fakat kalpleri sevgiyle dolu dolby aileler, nice fedakar anneler tanıyorum.Bu kadın çalıştığı halde 3 yıl çocuğunu arayıp sormamış.Çünkü özel ve yalnız yaşamı tercih etmiş.

8
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Özrü kabahatinden daha büyüktür dedikleri bu olsa gerek . Kadın gönül ilişkisi yaşamıştık diyor demekki iş biraz daha ilerlemiş ciddi bir yakınlık sonucunda birde bakmışlar ki oda ne çocuk geliyor . Tabi iş resmi olmadığı içinde çocuktan bu şekilde kurtulmuş .

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title