Haberler

Çocuklarını öldüresiye döven anneden kan donduran sözler: Öldürsem bile benim hakkımdır

Güncelleme:

Esenyurt Piri Reis Mahallesi'ndeki bir sitede yabancı uyruklu kadın, çocuklarına şiddet uyguladı. Küçük çocukların çığlıklarını duyan komşusu kadının kaldığı daireye seslenerek çağırdı. Kadının dışarı çıkmasını bekleyen adam kendisini "Ufacık çocuk, yapmayın. Sesi bize kadar geliyor" diyerek uyardı. Bunun üzerine anne, "Ben kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır" diyerek cevap verdi.

İstanbul Esenyurt'ta vicdansız anne çocuğuna şiddet uygularken kendisini uyaran komşusuna da "Kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır" dedi. Zavallı çocuğun çığlıkları ve annenin kan donduran sözleri ise cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi. Harekete geçen ekipler anne G.A.'yı gözaltına aldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Piri Reis Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu kadın, birden fazla kez çocuklarına şiddet uyguladı. Küçük çocukların çığlıklarını duyan komşusu kadının kaldığı daireye seslenerek çağırdı. Kadının dışarı çıkmasını bekleyen adam kendisini "Ufacık çocuk, yapmayın. Sesi bize kadar geliyor" diyerek uyardı. Bunun üzerine anne, "Ben kendi çocuğumu öldürsem bile benim hakkımdır" diyerek cevap verdi. Şiddete uğrayan çocuğun çığlıkları ve annenin kan donduran sözleri ise yan dairede oturan komşularının cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Çocuklarını öldüresiye döven anneden kan donduran sözler: Öldürsem bile benim hakkımdır

GÖRÜNTÜLER ÜZERİNE POLİS HAREKETE GEÇTİ

Videonun sosyal medyada yayılması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ailenin bulunduğu siteye giden ekipleri anneyi ve iki çocuğunu karakola götürdü. Anne G.A suçlamaları reddederken, "Eşimi kaybettim, tek başıma iki çocuğumla yaşıyorum bazen tartışıyoruz çocuklarımla" dediği öğrenildi. Annenin ifadesinin alınmasına devam edildiği öğrenildi.

Çocuklarını öldüresiye döven anneden kan donduran sözler: Öldürsem bile benim hakkımdır

"SÖZLÜ VE FİZİKSEL ŞİDDET YAŞATIYOR"

Yaşanan olayı cep telefonuna kaydeden komşu Ömer Şentürk ise, "Videoyu sosyal medyada paylaşan benim. İki yıldır devam ediyor bu olay. Konu ile alakalı yetkili mercilere bulunduk. Olayın bu şekilde olması bizleri de üzdü, küçücük bir çocuk. Vicdanen rahatsız olduğumuz için böyle bir yola başvurduk. İki yıldır bu sesleri duyuyoruz, annesi çocuklara şiddet uyguluyor. Bugün ise gelen seslerden sözlü ve fiziki bir şiddetin yine olabileceğini düşündük ve telefonu açarak yaşananları kaydettik" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Piri Reis Esenyurt Sözler Çocuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

Nur De.:

Lütfen daha sonra böylelerine çocukları teslim etmeyin. Devletin koruma altına alınsınlar. Çocuğuna vuran Annelere ve Babalara en büyük cezayı hak etmeleri en doğrusudur ve çocuklarına bir daha el kalkmasın diye, çocukları alınmalıdır. Dikkatli olan komşuya buradan teşekkürler.

191
10
yanıtYanıtla
mahmut:

Suıriyeli olmadığını görenler çok üzüldü. Çünkü bu cani kendilerinden .

80
59
yanıtYanıtla
ERKAN :

suriyeli olmadığını gören sizler ne kadar çok sevindiniz

yanıt40
yanıt18
Cevdet Karaduman:

Yine şikayet etmişler ama ilgilenen yok yine aynısı olur salarlar çocuklar yandı.

125
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Yabancı uyruklu kadın Suriyeli değil mis..Aptalca Eleştirmeye, Canice Düşmanlığı körüklemeye gerek yok .. Ama Müslüman bir aile olsaydı o zaman Saldırıya geçilebilir.. Karektersizce Atış serbest olurdu...

50
57
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Yabancı uyrukluluların akıllısı bize gelmez sokmayın şunları yurdumuza

89
6
yanıtYanıtla
Ay kural:

Suriyeli çocukları alıyor devlet koruma altına...Çocukların Sevgi Evlerinde koruma altına alınması gerekir.

2
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title