Haberler

Cihangir'de Ahşap Bina Yangını

Güncelleme:

Cihangir'de bulunan ahşap bir binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, kilometrelerce öteden dumanlarla görüldü.

Cihangir'de öğle saatlerinde ahşap bir binada yangın çıktı. Dumanlar kilometrelerce öteden görülürken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Beyoğlu Cihangir Mahallesi Sanatkarlar Caddesi üzerinde bulunan iki katlı ahşap binada saat 14.45 sıralarında yangın çıktı. Evden yükselen duman ve alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Çevrede yaşayanlar yangına ilk müdahaleyi bahçe hortumlarıyla yaparken, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü.

Yangını 5 yaşındaki çocuk çıkarmış

Yanan iki katlı binanın lojman olarak kullanıldığı, Nusretiye Camii imamı ve müezzini ile ailelerinin yaşadığı öğrenildi. Öte yandan, yangının müezzinin 5 yaşındaki çocuğunun battaniyeyi tutuşturması sonucu çıktığı öne sürüldü.

"İlk başta hortumla su tuttum"

Yangına ilk müdahaleyi yapan bir vatandaş, "Evde oturuyordum, dumanın geldiğini gördüm ve dışarı çıktım. İlk başta hortumla su tuttum. Daha sonra itfaiye geldi ve müdahale etti. Burada imam ve müezzin oturuyordu, onların lojmanıydı" dedi.

"İtfaiyeden Allah razı olsun"

Yangını gören bir başka vatandaş ise, "Ahşap tabii, o yüzden çabuk yanmış. Bir hayli alev olmuş. İtfaiye hızlı geldi, hepsinden Allah razı olsun. Koştular, hemen söndürdüler. Kontrol altına aldılar" diye konuştu.

Kilometrelerce uzaktan görüldü

Öte yandan cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde, ahşap binadan yükselen dumanın kilometrelerce uzaktan görüldüğü kaydedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cihangir İtfaiye 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title