Haberler

'Cenazeyi kim defnedecek' kavgasında ortalık savaş alanına döndü

Güncelleme:

Adıyaman'da, 'cenazeyi kimin defnedeceği' konusunda akrabalar arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. İki grup arasında çıkan kavga, emniyet güçlerinin havaya ateş açması ve gruba biber gazı sıkmasıyla yatıştırılabildi.

Adıyaman'da, 'cenazeyi kimin defnedeceği' konusunda akrabalar arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Polis havaya ateş edip, biber gazı sıkarak kavgayı ayırmaya çalıştı.

TARTIŞMA BİR GÜN ÖNCESİNE DAYANIYOR

Kavga, Kahta Devlet Hastanesi Morgu önünde meydana geldi. Önceki gün Kahta Devlet Hastanesinde tedavi gören Kamile Kutlu isimli kadın hayatını kaybetti. Morga kaldırılan şahsın cenazesini defnetmek için akrabalar arasında önceki akşam tartışma çıktı. Cenazeyi kimin defnedeceği ile başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından güvenlik görevlileri ve polis kavgaya müdahale etti.

HAVAYA ATEŞ AÇILDI

Cenazeyi alıp, defnetmek için morg önüne gelen akrabalar yine tartıştı. Bu kez kavga daha da büyüdü. Taraflar birbirine tekmeler ve yumrukların yanı sıra taş ve sopalar ile saldırdı. Onlarca kişinin karıştığı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Polis ekipleri kavgayı ayırmakta güçlük çekince havaya ateş açıldı. Biber gazı da sıkan ekipler, tarafları güçlükle ayırdı.

CENAZE POLİS GÖZETİMİNDE DEFNEDİLDİ

Takviye ekiplerin gelmesiyle birlikte taraflar kontrol altına alındı. Kavgada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, polis 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan bir kişinin üzerinden tabanca çıktığı öğrenildi. Cenazenin polis gözetiminde Kahta ilçe merkezinde defnedileceği öğrenildi.

'Cenazeyi kim defnedecek' kavgasında ortalık savaş alanına döndü

'Cenazeyi kim defnedecek' kavgasında ortalık savaş alanına döndü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman Haberler

500

Yorumlar (19)

Türk:

ALLAH’tan korkun yeter artık yav kavga icin birsuru bahaneniz varda adam gibi geçinip gitmek için hiçim aklınız yok yav gına geldi ha

4
5
yanıtYanıtla
kahta:

kahta değil mi normal insanımızın kalitesi son on on beş yıl o kadar düştü ki. . . artık midembulanıyor bu tür olaylardan

3
4
yanıtYanıtla
Rio:

Cahil halk.Kavga etmekten zevk alıyorlar..

3
2
yanıtYanıtla
ilgiinçç:

bizim doğumuzun insanı böyle değildi

2
3
yanıtYanıtla
ERENN2N:

Cenaze saygı gerektirir adabı vardır ve dinen son görev olmadı yakışmadı bu görüntüler.

4
1
yanıtYanıtla
hakkı:

bunlar insan olamaz.

2
2
yanıtYanıtla
sivaslı:

kadın iyi miras bıraktı demekki böyle bir birlerini yediklerine göre

3
1
yanıtYanıtla
Al sana bi tane daha:

Birşey bilmeden yorum yapma bi daha.

yanıt0
yanıt0
insanlık nereye gidiyor:

allah akıl versin bu insanlara hepside yetişkin . . . nerde doğumuzun aklı selim insanları bu kadarmı cahilleştiniz ne oldu??

2
1
yanıtYanıtla
Adıyamanlı:

Maalesef doğusuyla batılısıyla ne diriye ne de ölüye saygı kaldı. Ne gerek vardı bu ilkelliğe..

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title