Haberler

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kasap ve şarküterilerde denetim yapıyor

Güncelleme:

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kasap ve şarküterilerde raf fiyat etiketi, hijyen, ruhsat ve raf-kasa fiyat denetimi gerçekleştiriyor.

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kasap ve şarküterilerde raf fiyat etiketi, hijyen, ruhsat ve raf-kasa fiyat denetimi gerçekleştiriyor.

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sakinlerinin temiz ve güvenli gıdaya ulaşımı için denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak ilçe genelindeki kasap ve şarküterileri denetledi. Ekipler, belirledikleri program ve vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda hazırladıkları plan kapsamında kasap ve şarküterilere giderek, raf fiyat etiketi, hijyen, ruhsat ve raf-kasa fiyat denetimi gerçekleştiriyor. Yapılan rutin denetimler doğrultusunda, ilçe sakinlerinin temiz ve güvenli gıdaya ulaşması sağlanırken, kasada ve raflarda oluşabilecek fiyat farklarının da önüne geçilerek, olası müşteri mağduriyeti durumları ortadan kaldırılıyor. Yapılan denetimde kasap ve şarküterilerden hijyen belgesi istenirken, firma ruhsatının görünür yerde olması talep edildi. Rastgele seçilen ürünlerin kasa ve raf fiyatlarının da kontrol edildiği denetimlerde, fiş ve kontrollerinin ardından tespit edilen aksaklık varsa, ilgili uyarılar firmalara iletilerek tutanak işlemleri yapılıyor. Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki gıda satış noktalarında denetimlerine aralıksız devam edeceklerini dile getirirken, vatandaşların ilgili konularda şikayetleri oluşması durumunda belediyenin Whatsapp Çözüm Hattı'na bildirmelerini istedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zabıta Müdürlüğü 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title