Haberler

Son dakika haberleri... Okula giden öğrencilere köpekler saldırdı... O anlar kamerada

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberine göre Okula giden öğrencilere köpekler saldırdı.

Okula giden öğrencilere köpekler saldırdı... O anlar kamerada

ANKARA Ankara'nın Çankaya ilçesinde yine köpek saldırısı gerçekleşti. Başıboş gezen köpekler eve giden öğrencilere saldırdı.

Olay Çankaya'nın Öveçler semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğrenciler okuldan eve giderken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Durumu fark eden esnaf duruma müdahale ederek çocukları köpeklerden kurtardı.

"Saldırdıkları zaman benim kalbim çok hızlı atıyor"

Okulda öğrenci olan Eylül Başer köpeklerden korktuğunu dile getirerek, "Çok saldırıyorlar saldırdıkları zaman benim kalbim çok hızlı atıyor. Çok korkuyorum. Annem korkuyor ama yanında sopa taşımıyor .Saldırıyorlar bize koruyamıyoruz kendimizi. Bir an önce gitmelerini istiyorum" dedi.

" Öveçlerde beni düşman ilan ettiler hayvan sevdiğim baktığım için"

Köpekleri öğrencilerin kışkırttığını iddia eden mahalle sakini Yeter Pehlivan," Okul çocukları kışkırtıyor. Diyorum ki kışkırtmayın. Bazılarıyla dövüşüyorum. Bir baraka olsa da beslesek ne güzel olur. Burada Öveçlerde beni düşman ilan ettiler hayvan sevdiğim baktığım için" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çankaya Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title