Haberler

Bursa'da Polisten Kaçan Şüpheliyi Yakalayan Vatandaş Ödüllendirildi

Güncelleme:

Bursa'da polisten kaçan şüpheliyi çay içtiği masadan kalkarak yakalayan İshak Kukaroğlu, Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu tarafından ödüllendirildi. Zaimoğlu, İshak Kukaroğlu'nu tebrik ederek bu hareketin herkese örnek olmasını diledi.

Bursa'da polisten kaçan şüpheliyi çay içtiği masadan kalkarak yakalayan duyarlı vatandaş; Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu tarafından ödüllendirildi. Duyarlılığından dolayı İshak Kukaroğlu'nu tebrik eden Zaimoğlu, bu hareketin herkese örnek olmasını diledi.

Cumartesi günü Kent Meydanı'nda polisten kaçan şüpheliyi çay içen İshak Kukaroğlu isimli esnafın oturduğu masadan kalkarak yakalamış, polise teslim etmişti. O anlar da güvenlik kamerasına anbean yansımıştı.

Olaydan sonra Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, duyarlı vatandaş İshak Kukaroğlu'nu makamında ağırladı. Gösterdiği cesaretten dolayı duyarlı vatandaş İshak Kukaroğlu'nu tebrik eden Zaimoğlu hatıra amaçlı bir de hediye takdim etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sabit Akın Zaimoğlu Bursa Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title