Haberler

Emekli Polis, Boşanmak İsteyen Eşini, Kızının Gözü Önünde Sırtından 4 Kurşunla Öldürdü

Güncelleme:

Adana'da emekli polis memuru boşanmak isteyen eşini 4 kurşunla öldürdü. Tartışmanın ardından kaçmaya çalışan talihsiz kadın sırtından vuruldu.

Adana'da emekli polis memuru boşanmak isteyen eşiyle tartışıp onu ikna edemeyince kaçmaya çalışırken kızının gözü önünde sırtından 4 kurşunla öldürdü.

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İÇİN BOŞANMAK İSTEDİ

Çukurova ilçesi, Belediyeevleri Mahallesi Zahit Akdağ Bulvarı'ndaki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, Nilay Güngör (57) Aksaray Emniyet Müdürlüğünden 1 yıl önce emekli olan kocası polis memuru Hasan Güngör'den (56), şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak istedi.

EŞİNİ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Ancak Hasan Güngör eşinin bu kararına karşı çıktı. Bu nedenle çift sürekli tartışmaya kavga etmeye başladı. Bugün de öğle saatlerinde Nilay Güngör 3 çocuğundan Eda Güngör'ün evde olduğu bir zamanda eşine, "Senden boşanmak istiyorum artık dayanamıyorum" dedi. Bu nedenle çift arasında yine tartışma çıktı. Hasan Güngör eşini boşanmaması için ikna etmeye çalıştı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Ancak tartışma kavgaya dönüşü. Çiftin küçük kızları kavgayı önlemeye çalıştı. Ancak Hasan Güngör sinirlenerek beylik tabancasını çekip eşine doğrulttu. Eşi bunun üzerine kaçıp kurtulmak istedi.

KAÇMAYA ÇALIŞAN EŞİNİ SIRTINDAN 4 EL ATEŞ EDEREK ÖLDÜRDÜ

Hasan Güngör de eşinin arkasından 4 el ateş ederek onu vurdu. Bu arada 16 yaşındaki kız çocuğu babası annesini vurunca şok geçirdi. Sesleri duyan komşuları polisi arayarak haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis bir süre kapıyı açtıramadı.

POLİS EKİPLERİ İKNA EDİP ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Daha sonra Hasan Güngör kapıyı açtı ancak teslim olmak istemedi. Polis Güngör'ü ikna edip tabancasıyla birlikte onu etkisiz hale getirdi. Polis bir taraftan da olay yerine ambulans çağırdı. Gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

KIZLARI ŞOK GEÇİRDİ

Zanlı koca 100. Yıl Polis Merkezine götürüldü. Şok geçiren kız çocuğu ise ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Zanlı koca polis merkezindeki işlemlerinin ardından cinayet dedektifleri tarafından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Kadının cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (16)

mehmet:

6284 sayili yasadan kaynaklaniyor. erkegin ustune cok geliyor devlet. 6284 suistimale cok acik bir yasa. kadinlar bunu kocalarina koz kullaniyor. sonucuda cinnet oluyor malesef. devletin 6284 yasasini acilen islah etmesi gerekli

13
3
yanıtYanıtla
Brütüs:

Namus için der. Ödül mü. İyi hal. Arkadaş bitmişse bitmiştir. Öldürmek nedir ya. Lanet olsun.

9
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Pislik katil

8
1
yanıtYanıtla
cahiltoplumuz:

merhum kadincagiz tabanca kursunla vurulmus vuran belli ne otopsisi bu niye kesip biciyorsunuz yazik degilmi meftaya biraz saygi

6
1
yanıtYanıtla
crow:

otopsi cahillikten ileri geliyor neyle vuruldugu belli

yanıt2
yanıt0
Ümraniyeli Arslanoğlu:

Cani koca, eşini, kızını kaybetti ve kendi kalan ömrünü bitirdi. Kızı asla babasını ziyaret etmez. . İnsan fazlasıyla öfkelendiği anda kaderin değişeceği yer o çok kısa zamanmış. . .

6
0
yanıtYanıtla
Alp:

Sabah aksam cinayet göstermiyin bu haberleri

3
3
yanıtYanıtla
Zeyno:

Bu devirde en iyisi evlenmemek böyle canilerle karşı karşıya kalmaktansa yalnız yaşa kimse canını sokakta bulmuyor

4
1
yanıtYanıtla
kral ALEX:

BOYLE ERKEKLERI İDAM EDECEKSINN

5
0
yanıtYanıtla
kemalist özgür kadın:

eger kadın boşanmak isityorsa buna erkek saygı duymalı ben odaklı bir yapımız var erkekler kabullenemiyor bu tip şeyleri oysaki evrensel degerler işin içine girince ne kadar geride kaldıgımızın bir kez daha farkına vardım. biran önce bu bagnaz ve yobaz düşüncelerden vazgeçmesi gerekir muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için bu şart dünyanın bir çok ülkesinde bu farklı hiç evlenmeden evli gibi yaşanabilir ve boşanma derdide olmaz tek çözüm bu bence saygılar kemalist özgür kadın

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title