Haberler

Boşanma aşamasındaki kadın, eşinin otomobilinin camlarını kırdı

Güncelleme:

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde eşiyle boşanma aşamasında olan kadın, çocuklarını göstermediği gerekçesiyle eşinin otomobilinin camlarını taşla kırdı.

Boşanma aşamasında olduğu eşine sinirlenen kadın otomobilin camlarını kırdı

ISPARTA - Isparta'nın Eğirdir ilçesinde eşiyle boşanma aşamasında olan kadın, çocuklarını göstermediği gerekçesiyle eşinin otomobilinin camlarını taşla kırdı.

Olay, Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşiyle boşanma aşamasında olan D.K, çocuklarını görmek için Eğirdir Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne geldi. Çocuklarının velayetinin üzerinde bulunduğu boşanma aşamasındaki eşi Hüseyin Kaya'nın, çocukların anneleri ile görüşmek istemediğini belirtmesinin üzerine sinirlenen anne D.K. Hüseyin Kaya'ya çocuklarını doldurduğunu söyleyerek hakaret etti. Sinirlerine hakim olamayan D.K Hüseyin Kaya'ya ait otomobilin camlarını taşla kırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerine durumu açıklayan D.K "Benim çocuklarımı görmek hakkım. Biz eşimle 3.5 yıldır ayrıyız. Bana yemek yeme teklifi ediyor. Yemek yersek çocuklar öyle gelecekmiş. Çocuklar benden soğumuş, yanıma gelmiyorlar. Ben çocuklarımı istiyorum" dedi.

Hüseyin Kaya ise eşi ile 4 yıldır boşanma aşamasında olduğunu belirterek "Çarşamba günü bizim boşanma davamız vardı. Bize Cumartesi günü tekrar geleceksiniz, çocuklar anneleri ile görüşecek dediler. Ben de çocuklarımı aldım ve 9.30 da Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne getirdim Fakat geldiğimizde burası kapalıydı. Ben de çocuklarımı aldım ve aşağıya iniyorken, eşim bana sinkaflı cümleler sarf etti. Bana "sen çocukları dolduruyorsun. Arabanın tekerlerini patlatacağım camlarını kıracağım" diyerek tehdit etti. Çocuğun biri bir tarafa, diğeri öbür tarafa kaçtı. Eşimde aşağıya inerek arabanın camlarını kırdı " diye konuştu. Baba Hüseyin Kaya, çocukların annelerini sevmediğini, görüşmek istemediklerini, çocuklarına şiddet uyguladığını, eşinin 4 yıldır çocuklarını görmediğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eğirdir Eğirdir Isparta Polis 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title