Haberler

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

Güncelleme:

Aksaray'da 8 gün önce tüfekle yaşamına son veren borçlusunun ödeme gününde mezarı başına giden alacaklı şahıs, mezarı kısmen açıp ateşe verirken o anları ise sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı. Şüpheli, mezarı tamamen açmak üzereyken bekçi ve polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aksaray'da, intihar eden borçlusunun mezarını açıp ateşe veren alacaklı, o anları sosyal medya üzerinden canlı yayınladı. Saldırgan, "Bugün bana ödeme günündü. Bana ödemeyi yapmak yerine ölmeyi seçtin." diyerek ölen kişiye hakaretler yağdırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ALACAKLISI ÖLÜNCE MEZARI BAŞINA GİTTİ

Olay, 20 Nisan tarihinde Ervah Kabristanlığında yaşandı. 8 gün önce Aksaray'da çobanlar tarafından tüfekle vurulmuş halde ölü olarak bulunan 40 yaşındaki Abdullah Köse'nin, polisin yaptığı incelemelerin ardından intihar ettiği belirlendi. Abdullah Köse'ye ticaret yapmak amacıyla yaklaşık 400 bin lira borç veren Aladdin Y., Abdullah Köse'nin ölmesi üzerine parasını alamayınca ödeme günü olan 20 Nisan tarihi akşam saatlerinde mezarı başına gitti.

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündüAladdin Y.

"SENİ TOPRAĞIN ALTINDA YAKACAĞIM"

Ervah Kabristanlığındaki Köse'nin mezarı başında önce mezarla konuşmaya başlayan Aladdin Y., bir süre sonra adeta çılgına dönerek ölen borçlusuna hakaretler edip küfürler yağdırdı. Ölen Abdullah Köse'nin mezarını kısmen açan Aladdin Y. sosyal medyasından canlı yayını da açıp ölen şahsa yönelik canlı yayında "Kaçmak öyle kolay değil, seni toprağın altında yakacağım" dedi. Canlı yayında tüm yaptıklarını görüntülü olarak yayınlayan ve mezarın bir kısmını açan Aladdin Y. daha sonra mezara yanıcı bir madde dökerek ateşe verdi.

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

"PARAMI YİYİP GİDEMEZSİN"

Ölen şahsın başucunda gömülü olan isminin yazılı olduğu tahtayı söken Aladdin Y. onu da ateşe verdi. Ateşle birlikte bir yandan mezarı açmaya devam eden öte yandan ölen şahsa yönelik küfürler edip hakaretler eden Aladdin Y., "Evet Apo, döndük dolaştık geldik bak. Kaçmak öyle kolay veya basit değil kardeş. Nereye kaçıyorsun sen? Ezanlar şahit olsun, benim paramı öyle yiyip gidemezsin, eyvallah çekemem. Çoluğumun çocuğumun rızkını sen ye diye vermedim" dedi.

MEZAR BAŞINDA CANLI YAYIN AÇIP TEHDİTLERİNE DEVAM ETTİ

Mezar başında ayın 20'si olduğunu söyleyen Aladdin Y., "Bugün 4. ayın 20'si. Bugün bana ödeme günündü. Bana ödemeyi yapmak yerine ölmeyi seçtin. Belki doğruyu buldun kendince. Ama Kuran hakkı için seni toprağın altında yatırmam, 3-4-5-2-0 bitti. Şansınız bitti Apo. Bu kalleşliği bana yapmasaydın iyiydi, ama Allah şahidim olsun ki vicdanım rahat. Çünkü bana bu kalleşliği yapmasaydın iyiydi. Ben ticaret yaptım. Senden zorla para istemedim, zorla para vermedim, sen geldin beni kandırdın. Niye? Ticaret yapacağız diye beni kandırdın. Yakacağım dedim seni Apo, yakarım. Sen benim hakkımı yedin, kalleşlikle yedin. Ama şu bir gerçek ki ben kimsede hakkımı bırakmam. Dirin olsaydı dirinden alacaktım bunu. Kimsede hakkımı bırakmadım. Yakarım dediysem yakarım. Seni yakacağım oğlum bak. Kalleş Apo, namussuz Apo, onursuz Apo. Keşke bu kalleşliği yapmasaydın da, ticaret yapıyoruz diye beni oyalamasaydın. Sana yedirmem dedim Apo, çoluğumun çocuğumun rızkını yedirmem Apo, yedirmem oğlum. Senden eğer ki imza almadıysam senin adamlığına güvendiğim için almadım. Arkadaşlığına, dostluğuna güvenip almadım. Ama bu kalleşliğin aklımın ucundan geçmedi Apo. Çıkmazdaydın madem beni neden kandırdın oğlum ticaret yapıyoruz mahiyetinde. Bu kalleşliği bana neden mubah gördün Apo. Kalleş Apo, hain Apo, benim hakkımı niye yedin Apo. Senin o cesedini ben orada bırakmam Apo. Yakacağım seni. Cesedini toprağın altında koymam Apo" dedi.

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

GÖZALTINA ALINAN MEZAR SALDIRGANI SERBEST BIRAKILDI

Canlı yayını gören ölen Abdullah Köse'nin yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine mezarlığa çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede Abdullah Köse'nin mezarı başına gelen polis ekipleri Aladdin Y.'yi ateşe verilmiş mezar başında mezarı açarken yakaladı. Şahıs sakinleştirilerek güçlükle gözaltına alınırken, mezardaki ateş polis ve bekçiler tarafından söndürüldü. Aksaray Belediyesi Mezarlıklar Şubesi ekipleri de açılan mezarı tekrar kapattı. Sorgulanmak üzere polis merkezine götürülen Aladdin Y. buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca "Adli kontrol şartı" ile serbest bırakıldı.

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Aksaray Suç Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 54 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (71)

Fatih Erdem:

Bu hareketi yapan birisi ne yapmaz ki serbest bırakılması yeni olaylar yapmasına kapı açmaktır

723
85
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

devletin milletin yetimin malını çalan çırpan eşe dosta yandaşa peşkeş çeken olunca sesiniz çıkmıyor birileri cebinizdeki parayı çalınca ciğerleriniz cayır cayır yanıyor milleti devleti halkı çalıp çırpıp soyan eşe dosta yandaşa peşkeş çekenleri savunanlar İnşallah sizinde başınıza aynı şey gelir

yanıt273
yanıt138
Kasım Ekşi:

Sade vatandaş her yoruma hukumet aleyhine algı yapan yorumlar yapıyorsun trol musun.umarım seni bulup hesap sorarlar.

yanıt160
yanıt138
Turbo Levent:

TOPLUMUN RENGİ BU

yanıt101
yanıt16
Fondaşsavar:

sade vatandaş, CHP nin 22 miyar lirayı sosyal medya ve internmet için nereye kimlere harcadığı belli oluyor sayende

yanıt132
yanıt78
sade vatandaş:

kasım ben kimseye hakaret etmiyorum fikrimi söylüyorum birisini çaldı diye isim verip suçlamıyorum ama sözüm çalanlara o yüzden beraatimi talep ediyorum hem değerli hükümetimiz hiç öyle bir şey katiyyen yapmaz içiniz fesat kimsenin aklına öyle bir şey geleceğini sanmıyorum

yanıt32
yanıt58
sade vatandaş:

şerefim üzerine yemin ederimki kimse bana trollük için para vermiyor ağzımda tek diş yok çoğu şeyi ufak tahta üzerinde ince ince dilimleyerek yiyorum param olsa dişlerimi yaptırırdım bunu kendimi kimseye acındırmak için yazmıyorum kimseden birşey beklemiyorum bana troll diyin ama para alıp trolluk yapıyor demeyin namusu şerefi olan para için trollük yapıp yalan söylemez

yanıt53
yanıt52
Serhat Soydaş:

Paran çok kıymetliyse kimseye borç vermeyeceksin kardeş.Kendini zora düşürecek parayı borç veren adam aptaldır.Vereceğin parayı gözden çıkaracaksın.

378
27
yanıtYanıtla
Tuncay:

geride kalanlar odemiyormuymus

yanıt15
yanıt7
Barış Yeşildağ:

Her kimki helallik almadan ölürse kul hakkiyla gider her kimki hakkını almak için haksızlık yaparsa allah hakkına girer

153
13
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title