Haberler

Bolu Seben'de Aynı Anda 3 Yangın Çıktı

Güncelleme:

Bolu'nun Seben ilçesine bağlı Bakırlı köyünde aynı anda 3 farklı noktada çıkan yangın, 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Jandarma, 1 samanlığın kullanılmaz hale geldiği yangında, sabotaj ihtimalini araştırıyor.

BOLU'nun Seben ilçesine bağlı Bakırlı köyünde aynı anda 3 farklı noktada çıkan yangın, 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Jandarma, 1 samanlığın kullanılmaz hale geldiği yangında, sabotaj ihtimalini araştırıyor.

Seben ilçesine bağlı Bakırlı köyünde saat 16.00 sıralarında Mehmet A.'ya ait samanlık ile köydeki 2 farklı otlukta aynı anda yangın çıktı. Alevleri fark eden köylüler, durumu itfaiyeye bildirdi. 3 farklı noktada başlayan yangına Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler ve itfaiye tarafından müdahale edildi. Yangın, ekiplerin 1 saat süren çalışmasıyla daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. 1 samanlığın kullanılmaz hale geldiği yangında, köy mezarlığı da zarar gördü. Jandarma, sabotaj şüphesine karşı inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Seben Bolu 3.Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title