Haberler

Bolu'da damat dehşeti! Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Bolu'da eşiyle aralarının iyi olmadığı öğrenilen şahıs, çıkan tartışma sırasında eşi Meltem Zengin ve 65 yaşındaki kayınpederi Turgut Doğanyiğit'i bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

EVDE EŞİYLE TARTIŞMA YAŞADI

Olay, saat 00.30'da Sağlık Mahallesi Songül Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir eşiyle aralarının iyi olmadığı öğrenilen Serkan Zengin, evde eşiyle tartıştı. Evde bulunan bıçakla Serkan Zengin (36), eşi Meltem Zengin ve kayınpederi Turgut Doğanyiğit'i bıçakladı. Karısı ve kayınpederini bıçaklayan Zengin olay yerinden kaçtı.

Bolu'da damat dehşeti! Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

KAYINPEDERİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan kayınpeder Turgut Doğanyiğit olay yerinde hayatını kaybetti. Bıçaklı tartışmada ağır yaralanan Meltem Zengin ise ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne sevk edildi.

Bolu'da damat dehşeti! Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

KAÇAN DAMAT YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Hastaneye kaldırılan ağır yaralı kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 2 kişinin ölümüne neden olan damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

Bolu'da damat dehşeti! Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bolu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (12)

mardinli yiğit:

Allah bilir adama ne yaşattılar da adam cinnet geçirdi..

59
100
yanıtYanıtla
Mehmet ali:

Allah başına vermesin kardeş , merakını o zaman gidermek zorunda kalırsın

yanıt73
yanıt9
mahalle sakini:

Belki adam ayyaştır karısını dövüyordur hatta satmaya kalkışmıştır yani olayı bilmeden yorum yapmak doğru değil.

yanıt0
yanıt0
mardinli yiğit:

olayı tahmin edeyim, bu kadın eşinin üzerine çok gitmiş, babası da damadını yok sayıp kızının lafları üzerinden damadına yüklenmiş, büyük ihtimal hakaret etmiştir, adama hayatı zindan ettikleri için de adam dayanamamış cinnet geçirmiş.. olay bu bence.

52
72
yanıtYanıtla
Mehmet ali:

Kızın olsa şu yorumu yapmaya elin varmaz

yanıt66
yanıt16
mardinli yiğit:

çok şükür kızım da var ama hakikati konuştum..

yanıt20
yanıt41
ARSLANOĞLU Hakan:

Katil Damat eşiyle barışıp ömür geçirmeyi istemedi , cezaevi koğuşlarında tanımadıklarıyla çok zor bir ömür geçirmeyi kendisi istedi.

45
3
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

emin ol evinde huzuru olmayan biri için zindan bile daha güzeldir.

yanıt32
yanıt18
ARSLANOĞLU Hakan:

Mardinli yiğit kardeş, bu zamanda evli o kadar çok mutsuz insan var ki ama onlar katil olmayı seçmez, hayatta mutluluk oyunu oynarlar. kimileri çocuklarıyla mutlu olur, kimileri dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirince mutlu olur.

yanıt42
yanıt3
İbrahim Üker:

10 yıl sonra serbest

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title