Haberler

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'Dilber' paylaşımına tepki yağdı

Güncelleme:

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Dilber akımına uydu. Sosyal medya hesabından Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansını paylaşan Özcan, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu'dan ev aldım " dedi. Özcan'ın paylaşımına tepki üstüne tepki yağdı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Özcan, X medya platformundan bir video paylaştı. Özcan'ın paylaştığı videoda, İnci Taneleri dizisinde yer alan meşhur Dilber sahnesi yer aldı. Özcan paylaştığı videoya, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu'dan ev aldım. Türkiye'nin en güzel şehri Bolu'ya bekliyoruz" notunu düştü.

TANJU ÖZCAN'DAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Tanju Özcan'ın paylaşımına çok sayıda olumsuz yorum geldi. X'de izlenmesi 180 bini geçen videoya, "Rezalet tweet, hiç de komik olmamış", "Pavyon güzellemesi yapma", "Şakadır umarım", "Kimi savunsak bir yerde saçmalıyor", "Tanju Bey, pavyon güzellemesi yaptığınızın farkında mısınız? Yüzlerce genç kadının hayatını bitiren bir sektöre dair popüler kültürden yararlanarak reklam yapmaya çalışıyorsanız rezalet bir fikir olmuş. Biraz daha bilinçli hareket edin lütfen" gibi yorumlar geldi.

DİLBER SAHNESİ GÜNDEM OLDU

İnci Taneleri dizisi, ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı sosyal medyayı salladı. Haftalardır beklenen dizinin ilk bölümü geçtiğimiz Perşembe günü izleyicilerle buluştu. Dilber sahnesi, kısa sürede çok sayıda izlenen videolar arasında yer aldı. Sincanlı Erkal'ın 'Gemileri Yakarım' şarkısına dansıyla eşlik eden Dilber karakteri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hazar Ergüçlü Sosyal Medya Tanju Özcan Pavyon Bolu Sosyal Medya 3.Sayfa Magazin Politika Haberler

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a cinsel saldırı suçundan hapis cezası

Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'a cinsel saldırı suçundan hapis cezası

Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz, bunu başarabilirsek sonraki adıma gerek kalmayacak

Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplendirilmesini amaçlıyoruz, bunu başarabilirsek sonraki adıma gerek kalmayacak

AK Parti'nin ağabeyleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iki konuda uyardı

AK Parti'nin ağabeyleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iki konuda uyardı

500

Yorumlar (13)

BAYAT SELIM:

Bu chp liler nerde ne konusacaklarini bilmiyorlar,sonra biz kulturlutuz derler

144
50
yanıtYanıtla
Ömür Karakaş:

Konuşma lan gevşek CHP'nin adını ağzına besmele ile al

yanıt22
yanıt49
Murat Bey:

Gazze'de insanlar aç, susuz, vatansız, kimsesiz iken, çocuklar ve kadınlar haksız yere öldürülüyorken, bu gündemden daha büyük bir gündem yoktur. Tüm bu olanlara rağmen hala daha gayrı şeyleri gündem yapmak orada ölen mazlum ve mahsumlar hakkında açık bir duyarsızlıktır. BUNUN İLAHİ BİR KARŞILIĞI MUTLAKA OLACAKTIR. Bu konuda herkesin gücüne göre SORUMLULUĞU VE VEBALİ VAR ! GAZZEYİ UNUTMA! GAZZEYİ KONUŞ ! ZALİMLER KARŞISINDA SUSMA

152
25
yanıtYanıtla
H.EvreN Durmaz:

Mikmisim gazzesini

yanıt27
yanıt104
Gamer Amca Tv:

ah vedat usaklıgil . ne yaptın da patlattın topumuzu

yanıt1
yanıt2
MoonShine:

Osmanlıya ihanet edip ingilizle bir olan Gazze ye ağlayıp başkaları neden bizim gibi müsliman gardeşlerimizi dile getirmiyor diyen iki yüzlülere, Uygur türklerine yapılan katlıamlar de ne yaptıklarını hatırlatın. Sizin bayrağınızı kendi bayrakları ile yanyana koyup biz Türk üz Müslimanız dedikleri için çoluk cocuk kadın demeden katliama uğrayan ve sizi ingilizlere ya da çinlilere satmayan Uygur Türklerine sessiz kalıp bu şekilde yırtınıp yırtınmadıklarını sorun.

yanıt20
yanıt13
oturan:

ayıp ne halt yersen gizli ye.

80
16
yanıtYanıtla
uCube :

İyi de adam doğru gönderme yapmış, yalan mı? Payvon'da genelde öyle değil miydi eskiler iyi bilir bunu. Ne tarlalar, ne evler, ne arabalar gitmiyor muydu? Masa ücretini ödeyemeyen kişiler ne dayaklar yemiyor muydu? Adamın göndermesi güzel, bunda kızacak bir şey yok. Burada önemli olan bu film ile payvonu güzel gösterenlere, iyi bir şeymiş gibi lanse edenlere denmeli. ;))

46
7
yanıtYanıtla
Faruk Şahin:

Hoşgörün arkadaşlar kafası güzel ??

27
19
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

ne var bunda tepki göstercek sey arıyor insanlar.

21
10
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title