Haberler

Son dakika haberleri... Bingöl'de teröristlere ait iki odalı sığınak imha edildi

Güncelleme:

Edinilen son dakika haberine göre Bingöl'de jandarma timlerinin bölücü terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonda iki odalı sığınak tespit ederek imha edildi.

Bingöl'de jandarma timlerinin bölücü terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonda iki odalı sığınak tespit ederek imha edildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, "Kiğı Jandarma Komando Alay Komutanlığı ve Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde Adaklı ilçesi kırsalında icra edilen operasyon neticesinde yapılan arazi aramasında meşelik, sık ormanlık alan içerisinde çalılık alana gizlenmiş vaziyette tespit edilen iki odalı sığınak içerisinde mühimmat, muhtelif gıda ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan sığınak ve malzemeler imha edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir" denildi.

-İHA-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Jandarma Bingöl 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title